Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

BLACK RIBBON (2007)

Η Orrichio Films παρουσιάζει την ταινία του John Orrichio ( REQUIEM FOR A VAMPIRE ) . H Brain Damage Films καμουφλάρει το αποτέλεσμα και το διανέμει στον κόσμο .
Ο Kenneth Richardson είναι ένας αναγνωρισμένος συγγραφέας ο οποίος αποφασίζει να μετακομίσει την επαρχία παρέα με την γυναίκα του Beth , με σκοπό να γράψει την νέα του νουβέλα μέσα σε ένα γαλήνιο περιβάλλον . O Ken είναι συλλέκτης παλαιών αντικειμένων και κάποια στιγμή αποκτά μέσω μιας ιντερνετικής δημοπρασίας μια γραφομηχανή που χρονολογείται κάπου στα μέσα του 19ου αιώνα . Είναι η μοναδική που υπάρχει από εκείνη την περίοδο . 
Ο Ken δεν γνωρίζει πως η γραφομηχανή που απέκτησε είναι καταραμένη , μιας και ανοίκε στον περιβόητο σαδιστή/σατανιστή της εποχής Jeffrey Blackwood ο οποίος είχε δική του συλλογή από γυναίκες που απήγαγε και βασάνιζε μέχρι θανάτου με σκοπό να καλεί τον σατανά μέσα από τις αιματοβαμμένες τελετές που διοργάνωνε (27 γυναίκες μέσα σε 6 μήνες) ! Ο θάνατος πρόλαβε τον σατανικό μπάρμπα την στιγμή που θα άνοιγε πύλη για να μπάσει τον Σατανά στη ΓΗ !
Σταδιακά ο Ken θα αρχίσει να μεταμορφώνεται σε μανιακό σαδιστή . Αρχικά τα πρωτόγνωρα νεύρα εναντίον όλων , μετά οι σαδομαζό παραισθήσεις και σταθερά η πορεία προς τις δολοφονίες γίνεται μονόδρομος ...
Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί ο μαύρος καθυστερημένος του χωριού . Τον λένε Joey και σου δίνει να καταλάβεις ότι έχει πρόβλημα γιατί μιλάει βγάζοντας την γλώσσα του στο πλάι του στόματος του (μκέη;) . Joey και Ken γίνονται οι καλύτεροι φίλοι . Ο Joey είναι αγνός και δεν καταλαβαίνει όταν κατεβάζει τα βρακιά του για να αυνανιστεί μπροστά σε μια γυμνή κρατούμενη του Ken ...
Έχοντας αυτή τη σκηνή στον νου , καταλαβαίνει κανείς που καταλήγουν όλα !
Δυστυχώς όχι σε πορνό , ευτυχώς όχι σε κωμωδία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.