Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

FIST OF JESUS (2012)



"Στο τέλος , δεν προλάβαμε να ευαγγελίσουμε κανέναν ...
- Τουλάχιστον στείλαμε πολλούς στο βασίλειο των ουρανών !"
 
Ο Ισπανός σκηνοθέτης των BRUTAL RELAX (2010) και METAL CREEPERS (2011) , Adrian Cardona , παρουσιάζει παρέα με τον σεναριογράφο David Munoz το επόμενο βήμα στην σύντομη αιματοβαμμένη κωμωδία , αυτή τη φορά με εύκολο στόχο τον πάντα εύκαιρο βασιλιά των ουρανών , του πρώτου καταγεγραμμένου sci-fi σουπερ-ήρωα Ιησού Χριστό !
Ο Χεσούς διδάσκει τον θείο λόγο του στους αραχτούς μαθητές του , όταν ο Ιάκωβος εμφανίζεται από το πουθενά με τα νέα του θανάτου του υιού του Λάζαρου . Ο Χεσούς σπεύδει να "αναστήσει" το παλικάρι με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άθελα του ανεκδιήγητη επιδημία ζόμπι , αφού ο Λάζαρος ξυπνάει ως πεινασμένος κανίβαλος και ξαφνικά ο τόπος γεμίζει από ζόμπι Φαρισαίους , ζόμπι Ρωμαίους και ΖΟΜΠΙ ΚΑΟΥΜΠΟΗΔΕΣ !!!!!
Ο Χεσούς , παρέα με τον πιστό του φίλο Χούδας (Ιούδα) , οπλίζονται με άπειρο αριθμό ψαριών (από ξιφία μέχρι και πιράνχα) και πετσοκόβουν την ορδή των νεκροζώντανων !
Τέτοιο αιματοβαμμένο καφριλίκι έχω να δω από το BRAINDEAD (1992) !
Το δυναμικό δίδυμο θα επιστρέψει στην μελλοντική μεγάλου μήκους εποποιία του Cardona , ONCE UPON A TIME IN JERUSALEM !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.