Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

TENEMENT (2003)


Η Light & Dark Productions παρουσιάζει .
Ο b-slasher μαέστρος της νέας χιλιετίας Glen Baislet ( NO TRESPASSING 2 , FEAR OF THE DARK , SINS OF THE FATHER ) γράφει και σκηνοθετεί .
Ένας συνταξιούχος φεύγει από το διαμέρισμα που νοίκιαζε σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων και πιάνει την κουβέντα του καινούργιου ιδιοκτήτη του συγκροτήματος . Τον λένε Ethan Fernier και είχε μεγαλώσει εκεί . Οι αναμνήσεις του τον οδηγούν πίσω . Τότε που ...


ΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΑΔΟΜΑΖΟ ΑΙΡΕΣΗ ΣΚΟΤΩΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ !
Το όνομα της αίρεσης με τις μαύρες ρόμπες και τους σωσίες του King Diamond ήταν "Τάγμα Του Ρόδου" , με σήμα ένα μαύρο τριαντάφυλλο (αν ήταν δικό μου το Τάγμα θα το ονόμαζα Black Roses και θα τα έσπαγα μόνος μου) .
Το Τάγμα περνάει την ώρα του διοργανώνοντας μυστηριακές εκτελέσεις , αλλά την παράσταση την κλέβει ο Αρχηγός του Τάγματος εξαιτίας της τεράστιας χαίτης του !
Ωραίες εποχές .
Ο Ethan αρχίζει να θυμάται τα παλιά μιλώντας στον καινούργιο ιδιοκτήτη και την ίδια στιγμή ο θεατής καλείται να βγάλει άκρη βλέποντας 4 αυνάρτητες μα καθόλα αιματοβαμμένες ιστορίες που αφορούσαν ένοικους του συγκεκριμένου συγκροτήματος . Σύν ένας νταβάς που παθαίνει κρίση παραισθήσεων μπροστά στην είσοδο προς το τέλος του βίντεο σε κάνουν να υποθέσεις πως τελικά κάτι τρέχει με το κτήριο και όχι με τους ανθρώπους ...
Τουλάχιστον όχι με αυτούς που βλέπεις εντός της οθόνης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.