Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

GOTH (2003)



Αυτή τη φορά η Brain Damage Films δεν ασχολήθηκε μόνο με την διανομή , αλλά και με την παραγωγή της ταινίας ! Γραμμένη και σκηνοθετημένη με αληθινό γοτθικό μάτι (με eteliner) από τον Brad Sykes ( CAMP BLOOD 1&2 , LORD OF THE VAMPIRES , DEATH FACTORY , WITCHCRAFT XII , PLAGUERS )
Ανώνυμος σχολιαστής στο imdb γράφει σχετικά με το βίντεο :
"GOTH blurs the boundaries between reality-driven horror and the hallucinatory style of REQUIEM FOR A DREAM in this raw and blood-soaked ride through the dark underbelly of the Gothic subculture ..." (υποθέτω πως μόνο ο ίδιος ο σκηνοθέτης θα έγραφε κάτι τέτοιο , μιας και έτσι το είχε μέσα στο κεφάλι του και έτσι νόμισε πως του βγήκε το τελικό αποτέλεσμα) 
H Chrissy και ο Boone είναι ένα νεορομαντικό ζευγάρι που ζει κάπου στο Los Angeles . Μέχρι που μπορούν να φτάσουν όμως για να αποδείξουν πως είναι πραγματικοί γκοθάδες με κατράμι ψυχή και όχι ποζεράδες με βαμμένο νύχι και μάτι !
Θα το ανακαλύψουν το βράδυ που θα γνωρίσουν την απροσάρμοστη Goth ( Phoebe Dollar - HELL'S HIGHWAY , BLOOD SISTERS , ALIEN 3000 - extra στο πρώτο Κοράκι , οπότε αν κάποιος ξέρει από πραγματική γκοθίλα , αυτή είναι η Goth) . 
Το ταξίδι στην σεξουαλική διαστροφή και στον τελετουργικό φόνο δεν θα έχει επιστροφή ...
----------------------------------------------
Παρακαλείστε απλά να το προσπεράσετε και να παρακολουθήσετε το Ιαπωνικό GOTH (2008) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.