Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

CARNAGE PARK (2016)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο σαν ψευδοντοκιμαντέρ αληθινού (πιθανότατα) γεγονότος/grindhouse ταινία από την δεκαετία του '70 από τον Mickey Keating ( RITUAL , POD , DARLING ) .
Βρισκόμαστε πίσω στο 1978 .
Δύο εγκληματίες το σκάνε με την μπάζα από την τελευταία τους δουλειά σε τράπεζα και καταλήγουν σε επικίνδυνη περιοχή της ερήμου της California όπου δρα ως θεόσταλτος εκτελεστής αποτρελλαμένος ελεύθερος σκοπευτής .
Η Ashley Bell ( THE LAST EXORCISM I&II , THE DAY ) είναι η Vivian Fontaine . Από αιχμάλωτος των ληστών , καταλήγει αιχμάλωτη του παλαβού με την αντιασφυξιογόνο μάσκα και εξελίσσεται σε αδίστακτη επιζώντας αναλαμβάνοντας να υπερσπιστεί την ζωή της με κάθε μέσο . Κινδύνευε να χάσει την φάρμα της από την τράπεζα που έγινε η ληστεία και βρισκόταν εκεί την λάθος στιγμή .
Ο Larry Fessenden ( CABIN FEVER 2: SPRING FEVER , STAKE LAND , WE ARE STILL HERE ) είναι ένα από τα παγιδευμένα θύματα του μανιακού . Βρίσκεται ακινητοποιημένος με το ένα πόδι παγιδευμένο μέσα σε αρκουδοπαγίδα σε ένα νεκροταφείο αυτοκινήτων . Ήταν μέλος συγκροτήματος που δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του .
Ο ΠΑΛΑΒΟΣ :
Ο ελεύθερος σκοπευτής με την τροποποιημένη μάσκα οξυγόνου ανθρακωρύχου που θυμίζει πολεμιστή του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου από κάποιο ατμοπάνκ παράλληλο σύμπαν ακούει στο όνομα Wyatt Moss ( Pat Healy - HOME ALONE 3 , STARRY EYES , CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER , TALES OF HALLOWEEN , FREAKS OF NATURE ) .
Επίσης πρέπει να ακούει και τον θεό μέσα στο κεφάλι του , αφού θέλει να εξαγνίσει τον πλανήτη , ξεκινώντας από την περιφραγμένη έκταση γης που έχει στην έρημο . Όσοι οδηγοί κάνουν το λάθος και χαθούν στην περιοχή του δεν επιστρέφουν ποτέ σπίτια τους . Έχει πλάτες τον αδερφό του , ο οποίος είναι ο τοπικός σερίφης ( Alan Ruck - SPEED , TWISTER , ZOMBIE NIGHT ) , αλλά ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι πλέον γιατί τον πιέζουν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες από τις συνεχόμενες εξαφανίσεις ανθρώπων στην περιοχή δικαιοδοσίας του . Ο Wyatt μετά τον πόλεμο του Βιετνάμ επέστρεψε απογοητευμένος από την Κυβέρνηση στο σπίτι , αλλά συνέχισε το χόμπι του συλλέγοντας κομμένα αυτιά , κάτι που ανακαλύπτει με φρίκη η Vivian όταν μπαίνει στο Texas-Chainsaw-Massacre διακοσμημένο σπίτι του . Κάτω από το σπίτι υπάρχει αχανές δίκτυο τούνελ που καταλήγει σε είσοδο παλιού ορυχείου . Παντού υπάρχουν διάσπαρτα πτώματα και η ατμόσφαιρα γίνεται ακόμη πιο άρρωστη από την χρήση Ταϋλανδέζικης ψυχεδελο-μουσικής ( Mad City Lions - Drinking Whiskey Until I'm Blurred ) και γενικότερου νοσηρού θορύβου από τον σκηνοθέτη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.