Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

SHARK EXORCIST (2015)


H Stratosphere Entertainment και η Suicidal Productions παρουσιάζουν .
Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον C-ηθοποιό/σκηνοθέτη , Donald Farmer ( CANNIBAL HOOKERS , VAMPIRE COP , AN EROTIC VAMPIRE IN PARIS , CHAINSAW CHEERLEADERS , CANNIBAL COP ) .
Σατανική καλόγρια επικαλείται τον Άρχοντα της στην λίμνη μιας κωμόπολης και καταλήγει να σκοτώνει μια νεαρή γυναίκα για να την προσφέρει τροφή στην θάλασσα . Η δαιμονική οντότητα έχει καταλάβει ήδη το σώμα ενός κτηνώδη λευκού (ψηφιακού) καρχαρία - κρίνοντας από τα laser μάτια του - ο οποίος κυκλοφορεί στα νερά της τεράστιας λίμνης .
Έναν χρόνο μετά , παρέα από τρεις φίλες πάνε για μπάνιο στον τόπο του εγκλήματος και μια από αυτές πέφτει στα δόντια του καρχαρία . Ο δαίμονας την αφήνει μόνο με μερικά σημάδια και γρατσουνιές (;) , αλλά η ζημιά έχει γίνει : Το κτήνος θέλει να δοκιμάσει όσους κάνουν το λάθος και μπουν στα δροσερά νερά του κυνηγότοπού του (συγκεκριμένα μέχρι εκεί που πατώνουν γιατί όλα τα θύματα μπορούν να σταθούν με το σώμα τους πάνω από την μέση εκτός νερού για να πλατσουρίζουν καλύτερα με αγωνία - ο καρχαρίας φαίνεται να βρίσκεται σε απύθμενη ψυφιακή άβυσσο κάθε φορά που "επιτίθεται" μέχρι το κοντινό που ανοίγει τα δόντια του - οι υπόλοιποι απλά παλεύουν με κάτι αόρατο) .
Ο Καθολικός ιερέας , πατέρας Michael ( Bobby Kerecz - ένας από τους ανώνυμους αιχμαλώτους των πιθήκων στο DAWN OF THE PLANET OF THE APES ) καταφθάνει στην κωμόπολη μετά από γράμμα/έκκληση βοήθειας πάνω στην ώρα και έχει να αντιμετωπίσει τον πειρασμό της σάρκας στην στεριά (από την κοπέλα που δαγκώθηκε στην αρχή της ταινίας , η οποία παρασέρνει κόσμο μέσα στο νερό για να τραφεί ο φρίκουλας) αφού δεν πατάει ποτέ στην θάλασσα , με τον χρόνο των 70 λεπτών που διαρκεί το δράμα να τελειώνει με τη παλίρροια του χαμηλού προϋπολογισμού να καλύπτει κάθε δημιουργική διάθεση .
Στο γραφείο του αντί για θρησκευτικά βιβλία έχει βιβλία ηθοποιίας (μέτρησα τουλάχιστον 2) .
Η μάχη των ξερατών για την σωτηρία της ψυχής της νεαρής με το καρχαριοδοντομασελάκι θα δωθεί σε κοντινό άλσος με μπόνους ψηφιακή επίκληση του Σατανοκαρχαρία ο οποίος βγαίνει από το γεμάτο φεγγάρι .
Σε άλλο σημείο της πόλης οι τηλεοπτικοί "κυνηγοί του μεταφυσικού" , Ghost Wackers που αποτελούνται από την psychic Nancy Chase ( Roni Jonah - HELL-EPHONE , QUEEN OF THE CURSED WORLD , KILL GRANNY KILL , HICKY: THE HILLBILLY VAMPIRE ) , τον υπέρβαρο καμεραμάν της (και τον αόρατο κάμεραμαν , αφού η Nancy μιλάει πάντα σε μια άλλη κάμερα και όχι στον λαχανιασμένο ταλαίπωρο που την παίρνει πάντα πλάτη) , βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το να χάσουν την ζωή τους . Η Nancy γίνεται σκεύος επικοινωνίας του σατανοκαρχαρία και σκοτώνει μια γυναίκα - δεν τους ξαναβλέπουμε αλλά είδαμε την πόλη και θέλουμε να την επισκεφτούμε .
Ο James Balsamo ( BLOOD SLAUGHTER MASSACRE , MILFS VS ZOMBIES , SHARRACUDA , BLOODSUCKA JONES VS THE CREEPING DEATH ) κάνει τον Randy . Τυχαίος χαρακτήρας ο οποίος απολαμβάνει το πρωινό του τζόκινγκ και καταλήγει να ξερνάει κι αυτός πράσινο ooze (όχι δαιμονικής προέλευσης όμως) όταν ανακαλύπτει το πτώμα μιας κοπέλας στην λίμνη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.