Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

KINDERGARTEN COP 2 (2016)


Γραμμένο από τον David H. Steinberg ( AMERICAN PIE 2 ) , βασισμένο στην ιστορία του Timothy Harris ( TWINS , MY STEPMOTHER IS AN ALIEN , KINDERGARTEN COP , SPACE JAM ) .
Σκηνοθετημένο για όλη την οικογένεια από τον Don Michael Paul ( HALF PAST DEAD , LAKE PLACID: THE FINAL CHAPTER , SNIPER: LEGACY , TREMORS 5: BLOODLINES , DEATH RACE 4 ) .
Ο Dolph Lungren ( THE EXPENDABLES ) είναι ο σκληροτράχηλος πράκτορας του FBI , Reed . Έχει ειδική αποστολή να βρει ένα φλασάκι με λίστα ονομάτων υπόπτων , απαραίτητων για την υπηρεσία . Το φλασάκι ήταν στα χέρια ενός δασκάλου νηπιαγωγείου ο οποίος φρόντισε να το κρύψει καλά μέσα στην τάξη του πριν την βίαιη αποχώρηση του από την ζωή . Ο Reed αναλαμβάνει να κάνει τον δάσκαλο για να βρει το σημαντικό ψηφιακό αρχείο επαναλαμβάνοντας τα χωρατά του Schwarzenegger σε ένα κοινό το οποίο μάλλον δεν εκτίμησε την συνέχεια της ιστορίας που πέρασε μάλλον απαρατήρητη .
Η Darla Taylor ( THE TOMMOROW PEOPLE , SUPERNATURAL ) είναι η Olivia , συνάδελφος δασκάλα στο σχολείο . Ερωτεύεται τον γυμνασμένο δάσκαλο και ακολουθούν οι γνωστές σάχλες .
O Bill Bellamy ( HOW TO BE A PLAYER ) είναι ο μαύρος συνάδελφος του Reed , πράκτορας Sanders . Λειτουργεί ως κωμική ανακούφιση και σύνδεσμος του Reed στον γιάπικο τρόπο διαπαιδαγώγησης της νέας γενιάς .
Ο Κακός :
Ο Aleks Paunovic ( WISHMASTER 4: THE PROPHECY FULLFILED , KRAKEN: TENTACLES OF THE DEEP , MANEATER , BATTLESTAR GALACTICA , DRIVEN TO KILL , IN THE NAME OF THE KING: TWO WORLDS ) είναι ο αρχηγός του Αλβανικού εγκληματικού συνδικάτου , Zagu . Η ταινία είναι οικογενειακή , οπότε δεν ανοίγει ρουθούνι παρόλες τις έντιμες προσπάθειες του πρωταγωνιστή στο να εξουδετερώνει κινδύνους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.