Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

DEMON TONGUE (2016)


Γραμμένο από την Vicky L. Neal ( DEADLY KARMA , LONG LIVE THE DEAD ) και σκηνοθετημένο με ρετρό φίλτρα στην βιντεοκάμερα ως φόρος τιμής χαμηλού προϋπολογισμού στο EVIL DEAD (1981) από τον ανεξάρτητο Gavin Rapp .
4 νεαροί μελετητές του μεταφυσικού βρίσκονται αντιμέτωποι με δαιμονική οντότητα όταν πάνε να περάσουν σαββατοκύριακο ψηφιακής καταγραφής φαντασμάτων σε στοιχειωμένο γήπεδο beach-volley .
Μερικά χρόνια πριν στην συγκεκριμένη ιδιοκτησία υπήρχε ένα σπίτι το οποίο είχε καταστραφεί από πυρκαγιά όταν η μητέρα σκότωσε τα δύο παιδιά της και τον άντρα της μετά από εντολές αποκριάτικου δαίμονα ! Το δράμα κατέληξε σε ανατίναξη του σπιτιού μετά από λούσιμο με βενζίνη την στιγμή που μπουκάρισαν οι μπάτσοι στον τόπο του εγκλήματος .
Κεντρική ηρωίδα των τωρινών γεγονότων είναι η ευαίσθητη πνευματίστρια/μέντιουμ Madison ( Jessica Long ) η οποία έχει κληρονομικό χάρισμα επικοινωνίας με τους νεκρούς από την γιαγιά της . Μαζί με τρεις φίλους από το κολέγιο παραψυχολογίας (;) θα πάνε στο εγκατελλειμένο θέρετρο για να επικοινωνήσουν με τα εκεί ταλαιπωρημένα πνεύματα . Αντί για συγκινήσεις ανεξήγητου τύπου όμως θα χάσουν την ζωή τους ο ένας μετά τον άλλο όταν γίνουν σκεύη προσταγών από την προδοτική γλώσσα του δαίμονα που ψιθυρίζει μέσα στο κεφάλι τους ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.