Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

HEADLESS (2015)


Γραμμένο από τον Nathan Erdel ( THE LEGEND OF WACKO ) και σκηνοθετημένο ως χαμένη exploitation grindhouse slasher ταινία από drive-in της δεκαετίας του '70 από τον ηθοποιό/εφετζή/σκηνοθέτη Arthur Cullipher ( FOUND , WACKO THE CLOWN ) .
Αυτή είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του .
O Shane Beasley ( FOUND , HARVEST LAKE , WACKO THE CLOWN ) είναι ο μανιακός/κατά συρροήν νεκρόφιλος δολοφόνος ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με το άρρωστο παρελθόν του μέσα στο χαλασμένο κεφάλι του . Μεγάλωσε βουβός μέσα σε ένα κλουβί σκύλου πίνοντας αίμα από κομμένα κεφάλια μικρών ζώων και δεν άργησε να αποκτήσει νεκρόφιλες τάσεις μετά την συνάντησή του με τον φανταστικό του φίλο που δεν είναι άλλος από τον εαυτό του παιδί . Μοναδική του διασκέδαση ήταν να αποκεφαλίζει τις κούκλες της μεγαλύτερης του αδελφής όποτε κατάφερνε και έβγαινε εκτός κλουβιού . Όταν μπήκε στην εφηβία κατάφερε να αποδράσει από την καταπίεση του ντουέτου μητέρα/αδελφή και να τις σκοτώσει ξεκινώντας το μαγευτικό του ταξίδι στην παράνοια της αρρωστημένης του σεξουαλικότητας .
Ο Shane από τότε ικανοποιείται σεξουαλικά μόνο αφού βγάλει τα μάτια , αποκεφαλίσει το θύμα του και στην συνέχεια έρθει σε οργασμό μέσα στον ματωμένο λαιμό του κεφαλιού .
Ο θεατής παρακολουθεί την κατάβαση του "ήρωα" μέχρι την τελική/θλιβερή απόδραση από τα σαρκικά δεσμά του ίδιου του του εαυτού .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.