Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

THE DEAD 2: INDIA (2013)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τους αδελφούς Ford ( THE DEAD , HUSK ) και χαμένο στην χρονοδύνη της παγκόσμιας διανομής .
Μετά το ξέσπασμα του ζόμπι ιού στην Αφρικανική Ήπειρο , η νεκροζώντανη πανούκλα φτάνει στην Ινδία μέσω δαγκωμένου ταλαίπωρου εργάτη που βρισκόταν εκεί .
Ο Joseph Millson ( CASINO ROYAL , THE SARAH JANE ADVENTURES , PENNY DREADFUL ) είναι ο ηλεκτρολόγος μηχανικός Nicholas Burton και ασχολείται με την αιολική ενέργεια . Βρίσκεται στην Ινδία για δουλειές αλλά και με σοβαρό σκοπό να ζητήσει το χέρι της αγαπημένης του Ishani από τον αυστηρό της πατέρα . Η κοπέλα έχει μείνει έγκυος και ο Nicholas είναι διατεθειμένος να αναλάβει τις ευθύνες του καθώς στο παρελθόν το είχε σκάσει με ελαφρά πηδηματάκια από παρόμοια κατάσταση , κάτι που οδήγησε στον τερματισμό της τότε εγκυμοσύνης . Δυστυχώς πέφτει πάνω στην ζόμπι αποκάλυψη , γεγονός το οποίο θα αλλάξει τα δεδομένα της γενικότερης πραγματικότητας πάνω στον πλανήτη . Στον δρόμο του θα βρει συντροφιά σε ένα ανήλικο αγόρι , μοναδικό επιζώντα επιδρομής νεκροζώντανων στο χωριό του και αντικατάστατο του χαμένου του παιδιού - μέχρι που θα το χάσει μετά από αγώνα επιβίωσης και καθυστέρησης προς το μεταγωγικό αεροπλάνο μεταφοράς σε κέντρα προστασίας . Φτάνοντας με τα πόδια στις φτωχογειτονιές της Mumbai και στο πατρικό της Ishani , το επανασυνδεμένο ζευγάρι θα βρει το αγόρι με το οποίο είχε χωριστεί στην πορεία ο Joseph και όλοι μαζί θα νιώσουν από πρώτο χέρι τον αλτρουισμό της μαμάς πατρίδας του Αμερικάνου ήρωα η οποία έχει φροντίσει να στείλει μαχητικά αεροπλάνα για άμμεσο καθαρισμό της περιοχής , αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά πρίν πέσουν οι πυρηνικές βόμβες μαζί με τους τίτλους τέλους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.