Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

DEAD RISING: ENDGAME (2016)


Γραμμένο από τους Tim Carter ( SLEEPING DOGS , DEAD RISING ) και Michael Ferris ( BLOODFIST II , TERMINATOR 3: RISE OF THE MACHINES , CAT-WOMAN , TERMINATOR SALVATION , SURROGATES , DEATH WISH ) .
Σκηνοθετημένο από τον Pat Williams ( KYLE XY , FLASH GORDON , DEGRASSI: THE NEXT GENERATION , CONTINUUM ) .
Ο μαχητικός δημοσιογράφος Chase Carter επιστρέφει και αυτή τη φορά προσπαθεί να ξεσκεπάσει μια μεγάλη κυβερνητική συνωμοσία στην οποία είναι μπλεγμένος ο Στρατηγός Lyons ( Dennis Haysbert - 24 , THE UNIT , JARHEAD 3: THE SIEGE ) .
Δυστυχώς το σκοτεινό βίντεο όπου κατάφερε να καταγράψει τα πάρε δώσε του στρατηγού με μυστηριώδη χαρακτήρα το οποίο καταλήγει σε φόνο , δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο στο ρεπορτάζ του και μένει μόνος του χωρίς την υποστήριξη του αρχισυντάκτη του . Για κακή του τύχη , τον κυνηγάνε οι άντρες του στρατηγού με άγριες διαθέσεις και βρίσκεται ξαφνικά καταζητούμενος . Τον βοηθάει μόνο ο George Hancock ( Ian Tracey - TIMECOP , SUCKER PUNCH , BATES MOTEL ) , ο οποίος του αποκαλύπτει πως ο στρατός απαγάγει ανθρώπους και τους παραδίδει ως πειραματόζωα σε επιστήμονες που δουλεύουν στο project Afterlife - στην πραγματικότητα θέλουν να ξεμπερδεύουν με τους ενάμιση εκατομμύριο ανθρώπους οι οποίοι είναι μολυσμένοι , τσιπαρισμένοι και παίρνουν ZOMBREX για να παραμείνουν άνθρωποι - γενοκτονία υπό τις ευλογίες του στρατού μια και έξω . Στο δίκτυο διανομής εμπλέκονται και εγκληματίες οι οποίοι διακινούν ναρκωτικά .
Ο Hancock χρειάζεται τον Chase και την παρέα του για να μπει στους servers του Afterlife και να σταματήσει την απειλή - αρχικά , γιατί μετά έχει άλλα σχέδια . Το υπόγειο εργαστήριο βρίσκεται μέσα στην East Mission City όμως , γεγονός που το κάνει απρόσιτο αφού η περιοχή είναι γεμάτη σπινταρισμένους νεκροζώντανους .
Η Marie Avgeropoulos ( THE 100 , TRACERS ) είναι η συνάδελφος και αγαπημένη του Chase , Sandra Lowe . Hacker με προϋπηρεσία στον στρατό . Παίρνει ZOMBREX και έχει τσιπ μέσα της το οποίο την αγχώνει έξτρα για την έκβαση του αποτελέσματος .
Ο Billy Zane ( TITANIC ) είναι ο Leo Rand , o παλαβός επιστήμονας ο οποίος έχει προσληφθεί από την κυβέρνηση υποτιθέμενα για να βρει μια θεραπεία για τον ζόμπι ιό . Απλά κάνει σαδιστικά πειράματα για να φτιάξει σούπερ ζόμπι στρατιώτες αδιαφορώντας για την υστεροφημία του ακριβώς όπως και η σεναριογράφοι αυτής της ιστορίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.