Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

SHOWDOWN IN MANILA (2016)


Γραμμένο από τους Craig Hamann ( DOLLMAN VS DEMONIC TOYS ) και τον Ρώσο μποντυμπίλντερ/ηθοποιό/παραγωγό και πρωταγωνιστή του πονήματος , Alexander Nevsky .
Σκηνοθετημένο για την αγορά της Ρωσίας σαν THE EXPENDABLES χαμηλού προϋπολογισμού/περιπέτεια-κατευθείαν-σε-dvd από την δεκαετία του '90 από τον Mark Dacascos ( I AM OMEGA ) .
Ο Alexander Nevsky ( RED SERPENT , TREASURE RAIDERS , BLACK ROSE , MAXIMUM IMPACT ) είναι ο πρώην αστυνομικός ειδικού τμήματος αντιμετώπισης βίαιων εγκλημάτων και νυν ιδιωτικός ερευνητής στις Φιλιππίνες Nick Peyton . Μαζί με τον φίλο του και συνάδελφο Charlie Benz ( Casper Van Dien - DRACULA 3000 ) αναλαμβάνουν να βρουν τον αδίστακτο εγκληματία/προαγωγό/έμπορο όπλων , Aldric Cole , γνωστό και ως "Στοιχιό" για χάρη της χαροκαμένης κυρίας Wells ( Tia Carrere - WAYNE'S WORLD , TRUE LIES , RELIC HUNTER ) . Η κυρία Wells θρηνεί τον άδικο χαμό του άντρα της Matthew ( Mark Dacascos ) από τα χέρια του πρωτοπαλίκαρου του Cole , Dorn ( Matthias Hues - DARK ANGEL ) στα 10 πρώτα λεπτά της ταινίας και προσφέρει 50 χιλιάδες δολάρια για την σύλληψη του Στοιχιού στους κατάλληλους για την δύσκολη δουλειά Nick και Charlie , και άλλες 50 χιλιάδες αν της φέρουν μπροστά της τους υπεύθυνους για τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου .
O Peyton αφού θα εδραιώσει μια buddy movie ατμόσφαιρα με τον Van Dien με τις γύρες τους στα καταγώγια της Manila , στα 2/3 της διάρκειας θα καλέσει σε βοήθεια το πνεύμα του Dutch από το PREDATOR (1987) και τους παλιούς καλούς του φίλους/παλαίμαχους μισθοφόρους/ήρωες της κατευθείαν-σε-βίντεο περιπέτειας για να τον βοηθήσουν να ξετρυπώσει το Στοιχιό μέσα στις αφιλόξενες ζούγκλες των Φιλιππίνων .
Οι Παλιοί Φίλοι :
Η Cynthia Rothrock ( NO RETREAT NO SURRENDER 2 , MARTIAL LAW , RAGE AND HONOR , UNDEFEATABLE , MERCENARIES ) είναι η Haines . Ετών 59 .
Ο Don "The Dragon" Wilson ( BLOODFIST 1 εώς 8 , BLACKBELT DELTA FORCE 2: THE COLOMBIAN CONNECTION , CYBER TRACKER , SCI-FIGHTER ) είναι ο Dillon . Ετών 62 .
Ο Oliver Gruner ( NEMESIS , AUTOMATIC , INTERCEPTOR FORCE , EXTREME HONOR , RE-GENERATOR ) είναι ο Ford . Ετών 56 .
Ο Κακός :
Ο Cary-Hiroyuki Tagawa ( LICENCE TO KILL , KICKBOXER 2: THE ROAD BACK , SHOWDOWN IN LITTLE TOKYO , NEMESIS , MORTAL KOMBAT , VAMPIRES ) είναι ο αδίστακτος έμπορος όπλων και μάλλον πολέμαρχος με όνειρα μελλοντικού πραξικοπήματος Aldric Cole . Όταν δεν διασκεδάζει στα νυχτερινά κέντρα της Manila την αράζει στο παραστρατιωτικού τύπου κρησφύγετό του στο νησί του Boracay . Δεν καταφέρνει να υψώσει ανάστημα ενάντια στις δυνάμεις του Peyton και καταλήγει μαζί με τον Hues μπροστά από την κάνη του όπλου της αποφασισμένης χήρας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.