Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

HOMICYCLE (2014)


Γραμμένο από τους David A. Lloyd ( GHOST IN A TINY BIKINI , BIKINI GIRLS FROM THE LOST PLANET , RAIDERS OF THE LOST SHARK ) και Trevor Payer ( THUNDERSTORM: THE RETURN OF THOR , MY FAIR ZOMBIE ) .
Σκηνοθετημένο ως κωμική ατραξιόν τρίτης διαλογής σε drive-in περασμένης δεκαετίας από τον Brett Kelly ( PREY FOR THE BEAST , ATTACK OF THE GIANT LEECHES , IRON SOLDIER , ATTACK OF THE JURASSIC SHARK ) .
Από την Technicolor ατμόσφαιρα της καταγραφής της ιστορίας μάλλον βρισκόμαστε κάπου στην δεκαετία του '80 .
Αστυνομικός σκοτώνεται από εγκληματικό συνδικάτο μπροστά στην κοπέλα του και επιστέφει αρκετά αδυνατισμένος ως μηχανόβιο πνεύμα εκδίκησης για να μοιράσει ματωμένη δικαιοσύνη σε όσους τον αδίκησαν .
Η συμμορία με τα eyeliner του εκκεντρικού Brock ( Peter Whittaker - RAIDERS OF THE LOST SHARK ) ο οποίος νομίζει πως είναι πειρατής στη στεριά (αλλά θυμίζει περισσότερο την Dorothy από τα GOLDEN GIRLS ) , κάνει ότι θέλει στην πόλη αφού οι δικηγόροι του είναι πολύ καλοί στην δουλειά τους και τους ξελασπώνουν κάθε φορά που πέφτουν στα χέρια του νόμου - τουλάχιστον έτσι δικαιολογεί την απραξία της αστυνομίας μια συνάδελφος της χαροκαμένης Julia . Μερικές μέρες νωρίτερα είχε δει τον αρραβωνιαστικό της να ποδοπατείται σχεδόν μέχρι θανάτου και να πυροβολείται στα μούτρα μπροστά στα δακρυσμένα μάτια της , αλλά μόλις του άφησε ένα περιδέραιο στον φρεσκοσκαμμένο τάφο του δεν πρόσεξε το χέρι οργής που βγήκε από μέσα .
Η συμμορία του Brock αποδεκατίζεται με συνοπτικές διαδικασίες χαμηλότατου προϋπολογισμού μέσα στα 60 λεπτά καθαρής διάρκειας της ταινίας και η ιστορία φτάνει στο τέλος της όταν πεθάνει και το τελευταίο μέλος της αδίστακτης συμμορίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.