Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

DEADMAN APOCALYPSE (2016)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Charlie Steeds ( ESCAPE FROM CANNIBAL FARM ) .
Γνωστό και ως : 25 χιλιάδες λίρες Αγγλίας πέταξαν από το παράθυρο για να γυρίσει το "MAD-MAX-σε-παλέτες" ο Charlie Steeds .
Σύμφωνα με το σενάριο του Charlie , στο απροσδιόριστα μακρινό μέλλον ο πολιτισμός έχει καταρρεύσει . Το νερό τελειώνει και ειδική ομάδα υπό τις διαταγές του ηρωικού Jack Deadman , αναλαμβάνουν ειδική αποστολή να εισβάλουν στην υπόγεια πόλη της Labyrinthia και να αρπάξουν όσο πόσιμο νερό μπορούν για τους επιζώντες πάνω από το έδαφος .
Η αποστολή αποτυγχάνει παταγωδώς όπως και οι σκηνές δράσης της και ο Jack παραμένει παγιδευμένος στα υπόγεια περάσματα του φεσο-λαβύρινθου (επαναλαμβανόμενοι διάδρομοι από παλέτες όπου κανείς δεν μπορεί να σταθεί όρθιος και απλά προχωράει σκυφτός) για τα επόμενα 10 χρόνια !
Πλέον είναι γνωστός ως ο δαιμονικός πολεμιστής του μύθου , το Τσακάλι .
Η προσβολή στον θεατή που ψήθηκε από το μεταποκαλυπτικό εξώφυλλο του dvd αυτής της 78λεπτης μετριοπάθειας κορυφώνεται με τον τρόπο που κυκλοφορούν μέσα στον "λαβύρινθο" οι κάτοικοί του :
Mario Kart τύπου παιδικά αυτοκίνητα ! (στα οποία φρόντισαν να βάλουν ήχους από αυτοκίνητα που μαρσάρουν για να λειτουργήσει η παραίσθηση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.