Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

GREEN ROOM (2015)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Jeremy Saulnier ( MURDER PARTY ) .
Μέλη punk μπάντας προσπαθούν να επιβιώσουν μετά από παρεξήγηση σε μπαρ ακροδεξιών σκηνάδων .
Οι AIN'T RIGHTS θεώρησαν μεγάλη εξυπνάδα να ανοίξουν την συναυλία τους με το NAZI PUNKS FUCK OF των DEAD KENNEDYS στο επαρχιακό μπαρ το οποίο βρίσκεται μέσα σε περιφραγμένη έκταση που ανήκει σε ηγετικό μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης . Ακόμη μεγαλύτερη εξυπνάδα ήταν να πάρουν τηλέφωνο την αστυνομία μετά από κατά λάθος μαρτυρία φόνου μιας κοπέλας από παλαβό με ξυρισμένο κεφάλι και ασυγκράτητα νεύρα .
Καταλήγουν εγκλωβισμένοι σε ένα δωμάτιο με δεκάδες αγριάνθρωπους με ματσέτες και πίτμπουλς έτοιμους να τους σκοτώσουν έτσι και ξεμυτίσουν . Η ηρωική έξοδος με ότι μέσα υπάρχουν διαθέσιμα είναι αναπόφευκτη αφού ένας από την παρέα είναι σοβαρά τραυματισμένος από μαχαιριές στα χέρια και ο χρόνος μετράει αντίστροφα . Η χαρακτήρες ξεπαστρεύονται σχετικά εύκολα , μέχρι που μένουν τρεις , ο Pat ( Anton Yelchin - HEARTS IN ATLANTIS , STAR TREK , TERMINATOR SALVATION , ODD THOMAS , FRIGHT NIGHT ) , η Sam ( Alia Shawkat - FINAL GIRLS , PEE WEE'S BIG HOLIDAY ) και η Amber ( Imogen Pots - V FOR VENDETTA , 28 WEEKS LATER , FRIGHT NIGHT , NEED FOR SPEED ) . Οι δύο πρώτοι είναι μέλη της μπάντας , η τρίτη είναι θιασώτης της όλης τρελοφάσης . Η απρόσμενη βοήθεια έρχεται από μέλος της οργάνωσης ο οποίος ήθελε να το σκάσει μαζί με την κοπέλα που δολοφονήθηκε , αλλά δεν πρόλαβε . Χαρίζει μόλις μερικά επιπλέον λεπτά επιβίωσης .
Ο Pat και η Amber είναι το ζευγάρι που θα σταθεί σχετικά σώο μέχρι το αιματοβαμμένο τέλος .
O Patrick Stewart ( STAR TREK: THE NEXT GENERATION ) είναι ο κύριος Darcy , ιδιοκτήτης του μπαρ όπου γίνεται η μοιραία συναυλία και της δασώδους έκτασης που χρησιμοποιεί για να διοργανώνει ευχάριστα σαββατοκύριακα φυλετικής αφύπνισης . Επίσης διατηρεί εργαστήριο παραγωγής ηρωίνης στο υπόγειο που βρίσκεται κάτω από το μπαρ . Μόλις μαθαίνει για το γεγονός κινητοποιεί τους πιο ακραίους από τους οπαδούς του και καλεί τους κοκκινο-κορνδονάτους που θέλουν να ανέβουν στην ιεραρχία της συμμορίας να επέμβουν για να καθαρίσουν την περιοχή από μάρτυρες . Ο εφιάλτης δεν τελειώνει καλά για κανέναν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.