Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

THE REZORT (2015)


Γραμμένο από τον Paul Gestenberger ( BAD MEAT ) και σκηνοθετημένο από τον Steve Barker ( OUTPOST , OUTPOST: BLACK SUN ) .
Η αποκάλυψη των νεκροζώντανων κλόνισε την ανθρωπότητα αλλά δεν την κατέστρεψε , αντίθετα έβγαλε τα χειρότερα ένστικτα των άπληστων στην επιφάνεια .
Μεγάλος αριθμός σαπισμένων κανίβαλων έχει απομείνει να περιφέρεται σε ένα εξωτικό νησί όπου χτίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες το Rezort , ένα πολυτελές συγκρότημα για ξέγνοιαστες και ακριβοπληρωμένες διακοπές . Οι κινούμενοι στόχοι (πρώην πρόσφυγες που είχαν καταφύγει εκεί για να γλυτώσουν από τον ιό) για τα όπλα πλουσίων παραθεριστών οι οποίοι διαμένουν εκεί ικανοποιούν την ανάγκη τους για προστατευόμενη εκδίκηση . Μέχρι που κάτι θα πάει στραβά στο κέντρο ελέγχου και οι ορδές των νεκροζώντανων θα κατακλείσουν το νησί με τους πολεμιστές του σαββατοκύριακου να προσπαθούν να επιζήσουν το σαφάρι του τρόμου .
O Dougray Scott ( HEMLOCK GROVE , TAKEN 3 , THE VATICAN DIARIES , FEAR THE WALKING DEAD ) είναι ο πιο αναγνωρίσιμος στο καστ και κάνει τον Archer . Ηγείται ομάδας παραθεριστών που είχαν βγει για κυνήγι και κατέληξαν θηράματα . Άσσος στο σημάδι , χτυπάει μόνο κεφάλια . Τα πράγματα έχουν εκτροχιαστεί τόσο που ο χρόνος μετράει αντίστροφα μέχρι να τεθεί σε εφαρμογή το "Πρωτόκολλο Brimstone" , ο βιολογικός καθαρισμός του νησιού από στρατιωτικά drones δηλαδή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.