Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

SINISTER SQUAD (2016)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον τεχνικό κάμερας/ηλεκτρολόγο της Asylum , Jeremy M. Inman ( AVENGERS GRIMM ) ως παραπληγική απάντηση στο επερχόμενο SUICIDE SQUAD (2016) της DC Entertainment .
Η Αίρεση των "Αγγελιοφόρων του Θανάτου" απειλεί με ψηφιακό αφανισμό χαμηλού προϋπολογισμού την Γη , οπότε η επίλεκτη ομάδα της Αλίκης (από την Χώρα των Θαυμάτων η οποία λειτουργεί ως ο Nick Fury των παραμυθιών εδώ) που αποτελείται από τον Αυλιστή , την Χρυσομαλλούσα , τον Τρελοκαπελά και τους Tweedledee & Tweedledum αναγκάζεται να μαζέψει με την βια μια αντι-ηρωική ομάδα γνωστών κακοποιών της παραμυθο-διάστασης με σκοπό να αντιμετωπίσουν τις μεταφυσικές δυνάμεις του θανάτου : Τον Rumpelstiltskin ( Johnny Rey Diaz - INDEPENDENT'S DAY ) , τον κατά σηρροή δολοφόνο Κυανοπόγωνα που τον έβαλαν για να θυμίζει τον Will Smith του Suicide Squad , τον κτηνώδη και πάντα νευριασμένο Μεγάλο Κακό Λύκο , την Μάγισσα κανίβαλο Carabosse η οποία είναι ερωτευμένη με τον Θάνατο και την Queen of Hearts Gelda , η οποία είναι πρώην του Rumpelstiltskin και μπορεί να ελέγχει όλους τους άντρες εκτός από αυτόν .
Υπαίτιος του όλου χάους πέραν του σεναριογράφου/σκηνοθέτη , είναι ο παρανοϊκός πλακατζής Rumpelstiltskin σε ρόλο ψευτο-Joker , ο οποίος σπάζοντας τον Μαγικό Καθρέφτη έκοψε τις επαφές ανάμεσα στις διαστάσεις , αλλά όχι πριν καταφέρουν να περάσουν οι Αγγελιοφόροι στην "δική μας" μεριά . Ο Rumpelstiltskin είναι "ενωμένος" με τα κομμάτια του καθρέφτη τα οποία είναι υπεύθυνα για την απώλεια των δυνάμεών του . Η ομάδα της Αλίκης τον χρειάζεται για αυτά που γνωρίζει για τους Αγγελιοφόρους , ενώ ο Θάνατος ( Nick Principe - LAID TO REST , HATCHET II , SEED 2 , TALES OF HALLOWEEN , SKY SHARKS ) ο οποίος έχει βαρεθεί να πηδάει από σώμα σε σώμα των υποτακτικών του , τον χρειάζεται για το άφθαρτο σκαρί του και του προτείνει ανταλλαγή με τον έλεγχο του "Άλλου κόσμου" .
----------------------------------------
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ YOUTUBE ΣΥΓΚΛΗΤΟΣ
----------------------------------------
Μερικοί από τους σχολιαστές του youtube αναφέρουν σχετικά με το trailer της ταινίας ελπίζοντας πως με τις εξυπνάδες θα βοηθήσουν τον άμοιρο θεατή να αναπτύξει αδένες καλαισθησίας :

Ο/Η Cyanide γράφει - "this was a highschool project"
Ο/Η xRsAtx σιγοντάρει - "don't worry my first school project wasn't that good either"
Ο/Η Kolpon1983 απορεί - "omg why they let movies like that to be released"
Ο/Η SkilledOrange τα λέει όπως τα βλέπει - "low budget crap"
O/H Aaron Taylor είναι πιο σκληρός/η - "Cringeworthy garbage"
Ο/Η Des_is_so_ark επισημαίνει και απορεί - "this looks like sh*t. Why?"
O/H igor matijevic αρνείται αλλά το διασκεδάζει - "hahaha, fuck no"
Ο/Η Big Boss δεν αντέχει - "this is so sick i'm going to throw up"
O/H portaladicto ελπίζει σε κάτι άλλο - "this is porn , right? Otherwise there's no reason to watch this and enjoy it"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.