Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

COFFIN BABY (2013)


Γραμμένο από τον Josh Edwards και τον ειδικό στα σπέσιαλ μέηκ-απ εφέ Dean Jones (έχει δουλέψει σε αρκετές ταινίες του είδους από το DARK POWER μέχρι το OUIJA) .
Σκηνοθετημένο από τον δεύτερο ως προσπάθεια συνέχισης του TOOLBOX MURDERS (2004) .
Βρισκόμαστε για μερικά εισαγωγικά φεσο-νουάρ λεπτά πίσω στο 1958 και η πόλη του Hollywood τρομοκρατείται από τους φρικτούς φόνους που διαπράττει ασύλληπτος κατά συρροή δολοφόνος . Παρακολουθούμε αποκόμματα εφημερίδων , ενώ κουλ τζαζ φτιάχνει ατμόσφαιρα .
50 χρόνια αργότερα η σφαγή φαίνεται να συνεχίζεται , καθώς μασκοφόρος μανιακός τεμαχίζει όμορφες γυναίκες εισβάλλοντας τη νύχτα μέσα στα σπίτια τους .
Η Samantha Forester ( Chauntal Lewis - SEANCE ) , αδελφή ενός θύματος απαγάγεται μέσα από ένα περιπολικό από τον μανιακό και ακολουθεί αιματοβαμμένη καταγραφή της μαρτυρικής καθημερινότητάς της μέσα στην σκοτεινή αποθήκη του "Δολοφόνου Με Την Εργαλειοθήκη" .
Η Samantha αφήνεται στις σαδιστικές φροντίδες του διεστραμμένου με το φαγωμένο fullface και σύντομα η αγωνία για επιβίωση δίνει την θέση της στην κανιβαλική παράνοια και τις παραισθήσεις που μάλλον θέλουν την πρωταγωνίστρια ένοχη για κάτι πολύ άσχημο που συνέβη στο παρελθόν της . Το κρησφύγετο του δολοφόνου θα μπορούσε να θεωρηθεί και μεταφυσικό καθαρτήριο , καθώς οι λοιποί χαρακτήρες που συναντά στην πορεία η Samantha , αποδεικνύονται φανταστικοί/ήδη νεκροί . Ο ίδιος ο δολοφόνος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως σατανική οντότητα που ταξιδεύει μέσα στον χρόνο και τιμωρεί τους ενόχους ;
Ο Brian Krause ( CHARMED , WARBIRDS , GROWTH , CAMEL SPIDERS , POSEIDON REX ) είναι ο ταλαίπωρος ντετέκτιβ Chad Cole . Έχει αναλάβει την υπόθεση εξιχνίασης των φόνων , αλλά βρίσκεται προ τετελεσμένων γεγονότων . Απλά κάποια στιγμή τυχαίνει και βρίσκει την Samantha .
----------------------------------------
Ο Dean Jones μια χαρά κάνει και ασχολείται με την πρωινή του δουλειά . Έφτιαξε και το συγκεκριμένο βίντεο , το οποίο θα μπορούσε να θεωρηθεί και βιογραφικό/πορτφόλιο τύπου "κοιτάτε τη δουλειά μου , κάνω εξαιρετικά ειδικά εφέ για ταινίες τρόμου" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.