Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

DARK SUMMER (2015)


Γραμμένο από τον Mike Le και σκηνοθετημένο από τον Paul Solet ( FANGORIA: BLOOD DRIVE II , GRACE ) .
Ο 17χρονος Daniel ( Keir Gilchrist - DEAD SILENCE , IT FOLLOWS ) βρίσκεται σε κατοίκων περιορισμό . Η μητέρα του λείπει από το σπίτι για το καλοκαίρι και μοναδική του επαφή με τον έξω κόσμο είναι οι δύο καλοί του φίλοι , Abby ( Stella Maeve - BROOKLYN'S FINEST , CHICAGO P.D. , MANSON GIRLS ) και Kevin ( Maestro Harrell - ALI , THE WIRE ) και ο επιτηρητής του - για να υπάρχει ένας υποτυπώδης έλεγχος από κάποιον ενήλικα , Stokes ( Peter Stormare - ARMAGEDDON , PRISON BREAK ) .
Η σχολική χρονιά πέρασε δύσκολα για τον Daniel , καθώς φαίνεται πως με κάποιο τρόπο είναι υπεύθυνος για την αυτοκτονία της συμμαθητριάς του , Mona Wilson ( Grace Phipps - FRIGHT NIGHT , THE VAMPIRE DIARIES ) - το καλοκαίρι του θα είναι ακόμη δυσκολότερο και πιθανότατα το τελευταίο της ζωής του .
Η καθημερινότητα στο σπίτι του , πέρα από τα μερικά μέτρα που μπορεί να απομακρυνθεί από την αυλή του , περιορίζεται σε παίξιμο ρετρο videogames και τυπικού διαδικτυακού χαβαλέ με τους φίλους του , μέχρι που ένα ηλεκτρονικό βίντεο-μήνυμα θα γυρίσει την πραγματικότητα ανάποδα . Οι εφιαλτικές παραισθήσεις και ο σωματικός αυτοτραυματισμός θα φέρουν τον νεαρό αντιμέτωπο με το ανήσυχο πνεύμα της νεκρής κοπέλας , η οποία δεν μπορεί να μείνει μακριά του και θα κάνει τα πάντα για να τον κερδίσει με τελετουργικό τρόπο , νεκρό ή ζωντανό ...
Οι φίλοι θα επέμβουν , αλλά τα πάντα λειτουργούν βάση σχεδίου πέρα από τον θάνατο με τα γεγονότα να είναι προδιαγραμμένα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.