Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

LOBOS DE AGRA (2011)

Στην Βρετανική αγορά κυκλοφόρησε με τον δεν-μπαίνω-στον-κόπο-να-σκεφτώ-κάτι-άλλο τίτλο ATTACK OF THE WEREWOLVES (γιατί έχει λυκάνθρωπους μέσα οι οποίοι συνηθίζουν να επιτίθενται) .
Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Juan Martinez Moreno ( THE ABCs OF DEATH 2 ) .
Το 1910 , η Μαρκησία Marino έλεγχε το μικρό χωριό Arga και κοιμόταν με όποιον άντρα της γυάλιζε , εκτός από τον μαλθακό Μαρκήσιο . Όταν έβαλε στο κρεβάτι της έναν γοητευτικό τσιγγάνο από ένα περιπλανώμενο καραβάνι , ο μαρκήσιος δεν άντεξε άλλο την ντροπή και τον σκότωσε , προκαλώντας την οργή της μάγισσας μάνας του . Η μάγισσα έριξε βαριά κατάρα στην οικογένεια που της στέρησε τον γιο και 10 χρόνια μετά την γέννηση του πρώτου τους παιδιού η λυκανθρωπική κατάρα παίρνει σάρκα και οστά προκαλώντας τον πανικό στην περιοχή .
Το 2011 , μακρινός απόγονος του πρώτου καταραμένου που έπνιξε στο αίμα το χωριό , επισκέπτεται το πατρικό του με σκοπό να ανακαλύψει τις ρίζες του .
Ο Tomas Marino ( Gorka Otxoa ) είναι συγγραφέας που δεν έχει καταφέρει να γράψει ποτέ κάτι που να έτυχε μεγάλης αποδοχής από το κοινό . Οι αρχές του χωριού απ' όπου προέρχονται οι γονείς του τον καλούν με σκοπό να τον βραβεύσουν για την προσφορά του στην τέχνη και για το καλό που έχει κάνει στον τόπο του . Η πραγματικότητα που θα αντιμετωπίσει την δεύτερη μέρα επίσκεψης στο Arga είναι εντελώς διαφορετική , καθώς ο οπλισμένος όχλος των χωρικών καθοδηγούμενος από τον ιερέα του χωριού θα τον φυλακίσει παρέα με τον καλύτερο φίλο του στις τοπικές κατακόμβες . Εκεί θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον μοναδικό κάτοικο του χωριού ο οποίος δεν βλέπει ποτέ το φως της ημέρας και μεταμορφώνεται σε λυκάνθρωπο όταν το φεγγάρι είναι γεμάτο . Το τέρας θα ξαναβγεί στην επιφάνεια και ένας νέος καταραμένος κύκλος αίματος και λατεξ καφρίλας θα ολοκληρώσει την γιορτινή ατμόσφαιρα της ψευτο-βράβευσης μεταμορφώνοντας όλους τους κατοίκους του χωριού σε τριχωτά κτήνη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.