Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

DINOCROC VS SUPERGATOR (2010)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Jim Wynorski ( KOMODO VS COBRA , CAMEL SPIDERS , PIRANHACONDA ) , ως Jay Andrews και Rob Robertson αντίστοιχα , με έξτρα κρυπτοζωική βοήθεια στο σενάριο από τον Mike MacLean ( SHARKTOPUS , PIRANHACONDA ) . O Wynorski εκτελεί και χρέη ηθοποιού , αφού ένας κομπάρσος δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη από τις ατάκες του .
Ο David Carradine ( KARATE COP ) είναι ο Jason Drake πολυεκατομμυριούχος με εξοχικό μέγαρο , πισίνα γεμάτη ημίγυμνα γκομενάκια και κρυφή ατζέντα παγκόσμιας κυριαρχίας . Είναι ιδιοκτήτης της πολυεθνικής εταιρίας βιολογικών ερευνών Drake Industries που δημιούργησε τα δύο υβριδικά τέρατα του τίτλου . Η κόλαση θα ξεσπάσει στην γύρω περιοχή όταν τα θηρία δραπετεύσουν από την μυστική εγκατάσταση και στραφούν εναντίον του ντόπιου πληθυσμού που αποτελείται κυρίως από καυτά μωρά με μπικίνι , τουρίστες με σαγιονάρες , κομάντος με σπορτέξ , επιστήμονες με λευκές ρόμπες , τον ταλαίπωρο σερίφη και έναν υπέρβαρο οδηγό λεωφορείου .
Ο κλήρος αντιμετώπισης της κρίσης πέρα από τους αιμοσταγείς κομάντος/μισθοφόρους του Drake που έχουν εντολή να εξαφανίσουν τόσο τα τέρατα , όσο και όσους τα συναντούν , πέφτει πάνω σε τρεις χαρακτήρες : Τον μυστικό Ομοσπονδιακό Πράκτορα Paul Beamont ( Corey Landis - CAMEL SPIDERS ) , την πεταχτούλα βιολόγο/δασονόμο Cassidy Swanson ( Amy Rasimas Holt - SHARKANSAS WOMEN'S PRISON MASSACRE ) , κόρη του σερίφη και τον σκληροτράχηλο κυνηγό των βάλτων , ο οποίος είναι γνωστός ως The Cajun ( Rib Hillis - SHARKTOPUS VS PTERACUDA ) .
Ο Πράκτορας Beamont προσπαθεί να κατασκοπεύσει τις μυστικές εγκαταστάσεις του Drake γιατί η κυβέρνηση έχει πληροφορίες για παράνομα βιολογικά πειράματα μεγέθυνσης μανιταριών και πλασμάτων , ενώ ταυτόχρονα φλερτάρει με την δασονόμο Swanson . Η Swanson θέλει να διατηρήσει την βιοποικιλότητα της περιοχής με όποιο τρόπο μπορεί αλλά μετά τον θάνατο του πατέρα της ορκίζεται ματωμένη εκδίκηση και ο The Cajun θέλει να εξολοθρεύσει τα δύο τέρατα γιατί μπορεί !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.