Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

LEPRECHAUN 4: IN SPACE (1996)


Γραμμένο με απόλυτα '90ς κάφρικη διάθεση από τον Dennis A. Pratt ( KICKBOXER 3: THE ART OF WAR ) και σκηνοθετημένο από τον Brian Trenchard-Smith ( STRIKE OF THE PANTHER , DAY OF THE PANTHER , LEPRECHAUN 3 , NIGHT OF THE DEMONS 2 , DRIVE HARD ) .
Πλέον η σειρά μεταφέρεται στο διάστημα , σημαίνοντας έτσι το φρικτό της τέλος και την αρχή των κατευθείαν-σε-dvd συνεχειών στη "γειτονιά" , όπως ακριβώς έγινε και με τα HELLRAISER 4 και JASON X (το FRIDAY THE 13th έκανε reboot τουλάχιστον και κατάφερε να σώσει κάποια αξιοπρέπεια , όπως και το LEPRECHAUN , χωρίς τον Davis στον πρωταγωνιστικό ρόλο) .
Στον Flash Gordon-ικό πλανήτη Dominia , ο σατανικός νάνος/ξωτικό με το σπαρταριστό χιούμορ κορτάρει την Πριγκίπισσα Zarina ( Rebecca Carlton - BAYWATCH ) προσπαθώντας έτσι να γίνει ο Βασιλιάς του πλανήτη . Διμοιρία σκληροτράχηλων Πεζοναυτών του Διαστήματος που φαίνονται να είναι βγαλμένοι από άλλη δεκαετία και άλλη ταινία , επεμβαίνει δυναμικά και ματαιώνει τα σχέδια του . Ο "Ιρλανδός Εξωγήινος" είναι διαγαλαξιακός καταζητούμενος , καθώς έχει διαταράξει τα σχέδια εξόρυξης της Γήινης κυβέρνησης σε αρκετούς πλανήτες . Γυρίζει από πλανήτη σε πλανήτη σε αναζήτηση πολύτιμων μεταλλευμάτων μοιράζοντας τρόμο και φτηνά καλαμπούρια .
Μέσα στο ψηφιακό διαστημόπλοιο τύπου Babylon 5 , οι πεζοναύτες έχουν μαζί τους τον Δόκτωρ Mittenhand ( Guy Siner - LOST HIGHWAY , IRON CLAD ) ο οποίος είναι μισός cyborg - μισός ναζί-καρικατούρα σατανικού επιστήμονα και την σέξι βοηθό του , την ξενο-Βιολόγο Δόκτωρ Tina Reeves ( THE YOUNG AND THE RESTLESS ) η οποία είναι μισή ηθοποιός σαπουνόπερας και έχει αποστολή να συλλέξει δείγματα εξωγήινης ζωής από τον πλανήτη . Ο Δόκτωρας φυσικά έχει κρυφή ατζέντα και χρειάζεται το DNA της Πριγκίπισσας Zarina το οποίο διαθέτει αναγεννητικές ιδιότητες για να επαναφέρει το σώμα του σε ανθρώπινη κατάσταση .
Μετά την επιτυχημένη επιχείρηση των πεζοναυτών στον πλανήτη , η τραυματισμένη πριγκίπισσα βρίσκεται στο αναρρωτήριο του διαστημοπλοίου και η κατάβαση στη σεναριακή παράνοια ξεκινά .
Εκτός των πεζοναυτών , στο διαστημόπλοιο έχει έρθει και ο δαιμονικός νάνος ο οποίος έχει μεταφερθεί μέσω του σώματος ενός πεζοναύτη που κατούρησε τα υπολείμματα του για να δείξει σε όλους πως δεν παίζεις με τους διαστημικούς πεζοναύτες (η χρήση ψηφιακών εφέ αποδεικνύεται σωτήρια στην σκηνή της μαγικής μετάβασης μέσω των ούρων σαν ηλεκτρονικά δεδομένα) !
Ο Tim Colceri ( FULL METAL JACKET , ERASER , EVILUTION , SPACE GIRLS IN BEVERLY HILLS ) είναι ο Λοχίας Hooker , γνωστός και ως Μεταλλοκέφαλος (το μισό του κεφάλι είναι μεταλλική πλάκα) . Ο Λοχίας αναλαμβάνει να ενσαρκώσει κάθε χοντράδα που έρχεται στο μυαλό σε ότι αφορά την συμπεριφορά των αμετανόητων καραβανάδων . Το ρεπερτόριο ξεπερνάει κάθε προσδοκία όταν το Ξωτικό τον μεταμορφώνει σε τραβεστί και των στρέφει εναντίον των αντρών του αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα την κρυφή cyborg φύση του (;) .
O Miguel A. Nunez Jr. ( THE RETURN OF THE LIVING DEAD , ACTION JACKSON , LETHAL WEAPON 3 ) είναι ο Sticks , ο στερεοτυπικός μαύρος που ΔΕΝ πεθαίνει πρώτος σύμφωνα με τον κανόνα επιβίωσης σε ταινίες τρόμου . Ο Δόκτωρ Mittelhand που έχει μεταμορφωθεί σε Δόκτωρ Mittelspider μετά από φεσολογική επέμβαση στο DNA του από το Ξωτικό , τον πιάνει στον ιστό του και τον τοποθετεί εντελώς τυχαία μπροστά από τα κοντρόλ του πλοίου ...
Ο Brent Jasmer ( LINNEA QUIGLEY'S HORROR WORKOUT , THE BOLD AND THE BEAUTIFUL ) είναι το γυμνασμένο ομορφόπαιδο Books . Αναπτύσσεται αναμενόμενο ειδύλλιο με την Δόκτωρ Reeves το οποίο δεν ενδιαφέρει κανέναν . Αναγκάζεται να βγάλει την μπλούζα του για να αντιμετωπίσει το Ξωτικό που έχει πάρει διαστάσεις γίγαντα (στο ίδιο μήκος κύματος , η Πριγκίπισσα Zarina κερνάει γυμνό στήθος , ενώ η Δόκτωρ Reeves μένει χωρίς παντελόνι για το τελευταίο τέταρτο της δράσης) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.