Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

MONGOLIAN DEATH WORM (2010)


Κρυπτοζωική τηλεταινία γραμμένη από τον παραγωγό/σεναριογράφο Neil Elman ( PROJECT VIPER , CERBERUS , GARGOYLE , I SPIT ON YOUR GRAVE 2 , LA APOCALYPSE ) και τον βοηθό σκηνοθέτη Kevin Leeson ( I ROBOT , FINAL DESTINATION 3 , ICE TWISTERS , APOLLO 18 ) .
Σκηνοθετημένη από τον Steven R. Moore ( SASQUATCH MOUNTAIN , OGRE , WYVERN , ICE TWISTERS , I SPIT ON YOUR GRAVE 1&2 ) .
Γνωστό και ως MONSTER WORMS .
Πειραματικές διαδικασίες εξόρυξης πετρελαίου στην Μογγολία από την Αμερικάνικη Εταιρία LBK Corporation , αναταράζουν την υπόγεια φωλιά γιγαντιαίων σκουληκιών που μέχρι στιγμής θεωρούνταν μυθικά πλάσματα από τον ιθαγενή πληθυσμό . Ο υπεύθυνος της διαδικασίας ( Drew Waters - THEY FEED , SAVAGE SPIRIT , THE LYCANTRHOPE ) προσπαθεί να αντλήσει υπερ-θερμαινόμενο νερό από τα βάθη της γης (το οποίο υποτίθεται πως θα ανέβει στη γη μαζί με πετρέλαιο) , αλλά η πειραματική διαδικασία διαταράσσει το κρυπτοζωικό υπέδαφος - κάτι που δεν τον ενδιαφέρει καθόλου , αφού τα εκατομμύρια είναι πολλά !
Ο Sean Patrick Flanery ( THE YOUNG INDIANA JONES CHRONICLES , THE BOONDOCK SAINTS , D-TOX , THE DEAD ZONE , SAW 3D , THE YOUNG AND THE RESTLESS , DEXTER ) είναι ο Daniel . Ερευνά την περιοχή με άκρα μυστικότητα προσπαθώντας να βρει πολύτιμα μέταλλα με έναν καλωδιακής ποιότητας scifi ανιχνευτή . Στην πραγματικότητα ο Daniel είναι εξερευνητής της περιπέτειας με χρυσή καρδιά και μεγάλα μπλεξίματα με την τοπική μαφία . Ψάχνει για τον τάφο του Τζένγκινς Χαν !
Η Victoria Pratt ( CLEOPATRA 2525 , MUTANT X , DRACANO ) είναι η Alicia Brewer , γιατρός η οποία ταξιδεύει στην Μογγολική ύπαιθρο με σκοπό να αντιμετωπίσει το ξέσπασμα ενός περίεργου ιού στον τοπικό πληθυσμό . Ταξιδεύει στο αυτοκίνητο του Daniel και αναπτύσσεται ειδύλλιο με τον ψευτο-Nathan Drake . Μετά από μια αποκαρδιωτική επίσκεψη στο αυτοσχέδιο νοσοκομείο από λαμαρίνες , καταλήγουν για ανθρωπιστική βοήθεια στο εργοστάσιο όπου γίνεται το πειραματικό σκάψιμο , αλλά δεν βρίσκουν κανέναν μιας και τα σκουλήκια είχαν εμφανιστεί στο σημείο νωρίτερα με άγριες διαθέσεις .
Ο George Cheung ( THE EXTERMINATOR , RAMBO: FIRST BLOOD PART II , BIG TROUBLE IN LITTLE CHINA , ROBOCOP 2 , UNDER SIEGE , FIST OF THE NORTH STAR , GODZILLA , LETHAL WEAPON 4 ) είναι ο ένα-βήμα-πριν-τη-σύνταξη Σερίφης Timur . Η Μογγολική στέπα άλλωστε μοιάζει τόσο πολύ με Αμερικάνικη επαρχεία του Τέξας (εκεί γυρίστηκε το βίντεο) .  Ο Σερίφης κάνει ηρωική επέμβαση με καραμπίνα στα τελευταία 15 λεπτά της ταινίας και στέλνει τα σκουλήκια πίσω στον τάφο τους - όχι και την μαμά τους όμως .
ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΑΝΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ:
Το τέρας είναι μυθικό στην συγκεκριμένη περιοχή του κόσμου (υποτίθεται πως τα σκουλήκια είναι οι αιώνιοι φρουροί του τάφου του Τζένγκινς Χαν) , αλλά στην τηλεοπτική Β-βιντεο-πραγματικότητα είναι cgi μακρινός ξάδελφος των σκουληκαντέρων από το TREMORS (1990) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.