Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

SUPERSHARK (2011)


Γραμμένο από τους Clyde McCoy και Antonio Olivas ( CURSE OF THE FOURTY-NINER , BROTHERS IN ARMS , FRIGHT CLUB , THE CORPORATE CUT THROAT MASSACRE ) και σκηνοθετημένο από τον Fred Olen Ray ( ALIENATOR ) .
Ένα ατύχημα σε μια πλωτή πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου θα απελευθερώσει έναν αρχέγονο καρχαρία διαστάσεων φορτηγού , ο οποίος είναι ικανός πέρα από το να περπατάει στην ξηρά , να πηδάει ψηλά στον αέρα (μπορεί να δαγκώσει αεροπλάνα δηλαδή) .
Ο μεταλλαγμένος καρχαρίας πλησιάζει τις ακτές της California την ίδια μέρα που διοργανώνεται μεγάλος διαγωνισμός μπικίνι για την ανάδειξη της Βασίλισσας της Παραλίας !
Η Asylum-ική Sarah Lieving ( WAR OF THE WORLDS , 666: THE CHILD , INVASION OF THE POD PEOPLE , MEGA SHARK VS CROCOSAURUS , NIGHT OF THE LIVING DEAD 3D: RE-ANIMATION ) είναι η έγκριτη θαλάσσια βιολόγος/πρώην Ομοσπονδιακή Πράκτορας των Ωκεανών με απωθημένα εναντίον των πολυεθνικών πετρελαϊκών εταιριών και των καρχαριών (που τους θεωρεί το ένα και το αυτό) , Kat Carmichael . Προσπαθεί να βρει την αλήθεια πίσω από το ατύχημα στην πλατφόρμα και να ξεμπροστιάσει την σατανική πολυεθνική στο κοινό !
Με την βοήθεια του χαλαρού τυχοδιώκτη/ιδιοκτήτη πλοιάριου αναψυχής Chuck ( Tim Abell - RAPTOR , THE CURSE OF THE KOMODO , GARGOYLE , BATTLE OF LOS ANGELES ) , του Αμερικανικού Στρατού (ο οποίος διαθέτει πειραματικό τανκ που περπατάει στα τέσσερα) και του σαχλο-εκκεντρικού ραδιοφωνικού παραγωγού "Ντάινομαϊτ" Stevens , θα προσπαθήσει να παρασύρει το ψηφιακό κτήνος στην ακτή και να το στείλει από εκεί που ήρθε !
O John Schneider (  THE DUKES OF HAZARD , LAKE PLACID ) είναι ο γοητευτικός , αλλά αδίστακτος διευθυντής της πολυεθνικής Treymar IndustriesRoger Wade . Η ξεχαρβαλωμένη πλωτή εξέδρα άντλησης πετρελαίου χρησιμοποιούσε επικίνδυνα χημικά εν γνώση του για να διαβρώνει το υπέδαφος 10 μόλις μίλια μακριά από τις ακτές της California . Θα μπορούσε να έχει τον ρόλο του σερίφη , ή του μεσόκοπου αλλά ακόμη δραστήριου ναυαγοσώστη .
Ο ΣΟΥΠΕΡ-ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ :
Ήρθε από τα βάθη του ωκεανού και πιθανότατα να μεταλλάχθηκε από τα χημικά της Treymar Industries .
Κολυμπάει , σούρνεται στην άμμο και πηδάει από το νερό κάθε φορά που θέλει να μπουκώσει κάποιον από την παραλία , ή να πιάσει ένα μαχητικό αεροπλάνο από το φτερό !
Τα ραδιοκύματα από έναν τοπικό σταθμό , τον τραβούν στην ακτή , γεγονός που αποδειχτεί μοιραίο για το τέρας : Ηχείο παγιδευμένο με εκρηκτικά εκπέμπει ραδιοφωνική εκπομπή και λειτουργεί σαν πόλος έλξης . Την ίδια στιγμή ο στρατός σε συνεννόηση με την Carmichael στέλνει τετράποδο τανκ το οποίο προοριζόταν για τα κατσάβραχα του Αφγανιστάν για να το αντιμετωπίσει στην παραλία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.