Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

MEGA PYTHON VS GATOROID (2011)


Γραμμένο από την σταθερή πένα σε παραγωγές της Asylum , Naomi L. Selfman ( EVIL EYES , 2012 DOOMSDAY , MEGA SHARK VS CROCOSAURUS , GRIMM'S SNOW WHITE , BIKINI SPRING BREAK ) και σκηνοθετημένο από την Mary Lambert ( βιντεοπαραγωγές μερικών βίντεοκλιπ της Madonna πριν γίνει Qaballa-φρικιό προς το τέλος των '90ς , PET CEMETARY I&II , URBAN LEGENDS: BLOODY MARY ) .
Ένας από τους παραγωγούς είναι και ο Chris Olen Ray .
Τεράστιοι ψηφιακοί πύθωνες απειλούν με εξαφάνιση τόσο τους ψηφιακούς αλιγάτορες όσο και τους αληθινούς ανθρώπους σε ύποπτα βαλτοτόπια της Florida - την ίδια στιγμή που δύο μέγα-ποπ σταρς της δεκαετίας του '80 μαλλιοτραβιούνται ανάμεσα σε σεναριακές αναφορές στην τραγουδιστική πάλε ποτέ καριέρα τους για το ποιο τέρας θα επικρατήσει !
H Debbie Gibson ( MEGA SHARK VS GIANT OCTOPUS , MEGA SHARK VS MECHA SHARK ) είναι η ακτιβίστρια βιολόγος , δόκτωρ Nikki Riley . Μαζί με την ομάδα της μπουκάρουν τις νύχτες σε εργαστήρια και ελευθερώνουν άγρια ζώα . Η Δόκτωρ Riley πέρα από επαναστατική διάθεση δεν έχει γνώσεις στην πειραματική κρυπτοζωολογία για να αντιμετωπίσει τον αυξανόμενο αριθμό των πύθωνων με εργαστηριακά τροποποιημένο Αλιγατοροειδές μέγα-φρικιό .
Η Tiffany ( MEGA PIRANHA ) είναι η Terry O'Hara , δασονόμος της περιοχής με υψηλή περιβαλλοντολογική συνείδηση που έχει βάλει ιερό σκοπό μετά τον θάνατο του αρραβωνιαστικού της να εξαφανίσει τους πύθωνες βάζοντας στο παιχνίδι έναν μεγάλο αλιγάτορα . Πετάει στο ποτάμι κρέας από κοτόπουλα που περιέχουν έναν συνδυασμό επιτυχίας για γρήγορη αύξηση μυών ο οποίος αποτελείται από αναβολικά στεροειδή και μια πειραματική ουσία ανεξέλεγκτης μυϊκής ανάπτυξης που το τοπικό πανεπιστήμιο δεν έχει δοκιμάσει ακόμη στην ομάδα πάλης , οπότε οι τουμπανιασμένοι αλιγάτορες δεν αργούν να εμφανιστούν !
Οι Αλιγάτορες θα γεννήσουν αβγά τα οποία θα φαγωθούν από τους πύθωνες , οπότε ο κύκλος της μετάλλαξης δεν θα σταματήσει ποτέ - αφού οι ακόμη μεγαλύτεροι πύθωνες θα φαγωθούν από τους ακόμη μεγαλύτερους αλιγάτορες , αρχικά φτάνοντας σε μεγέθη ικανά να καταπιούν ακόμη και αυτοκίνητα και στη συνέχεια ικανά να καταπιούν τον Godzilla .
Η αγωνία κορυφώνεται με διοργάνωση κοσμικού πάρτι στην περιοχή , την στιγμή που οι γιγαντιαίοι κυνηγοί έχουν γίνει ασταμάτητοι λόγω μεγέθους (γιατί ο τουρισμός κάθε είδους κάνει καλό στις τοπικές κοινωνίες και δεν χρειάζεται να καλεστεί η εθνοφρουρά για να μας χαλάσει την ατμόσφαιρα) .
O A Martinez ( SANTA BARBARA , GENERAL HOSPITAL , THE TERMINATORS , CURSE OF CHUCKY ) είναι ο ηρωικός γιατρός Diego Ortiz . Πέρα από σαπουνόπερα , ξέρει και από ερπετά καθώς έχει κάνει μάγος της φυλής των ινδιάνων που ζουν εκεί κοντά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.