Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

DEATH DO US PART (2014)


Γραμμένο από τον Ryan Copple ( RIESE ) και τον ηθοποιό Peter Benson ( DARK ANGEL , THE 4400 , SMOKIN' ACES 2: ASSASSINS' BALL , ARROW , HELL ON WHEELS ) .
Σκηνοθετημένο από τον Nicholas Humphries (αυτή είναι η πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία) ως μισό μέρος slasher , μισό μέρος ιστορία μυστηρίου .
Οι ηθοποιοί είναι γνωστές φυσιογνωμίες , καθώς στον Καναδά γυρίζονται οι περισσότερες τηλεοπτικές σειρές επιστημονικής (και όχι μόνο) φαντασίας .
Η Kennedy Jamieson ( Julia Benson - SGU STARGATE UNIVERSE , CHUPACABRA VS THE ALAMO , DEAD RISING ) και ο Ryan Harris ( Peter Benson ) πρόκειται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου σε μια εβδομάδα . Για να ξεφύγουν από το άγχος των προετοιμασιών αποφασίζουν να δραπετεύσουν σε μια ειδυλλιακή καμπίνα μέσα στο δάσος , παρέα με καλούς φίλους .
Όπως είναι φυσικό σε τέτοιες περιπτώσεις απομάκρυνσης από την μεγάλη πόλη , το χαλαρό σαββατοκύριακο δεν αργεί να εξελιχθεί σε εφιάλτη επιβίωσης , με τους χαρακτήρες να αποκαλύπτουν κρυφές πτυχές της προσωπικότητας τους .
Πέρα από το ζευγάρι , στην παρέα βλέπουμε την αδελφή της μέλλουσας νύφης Hannah ( Christine Chatelain - FINAL DESTINATION , SANCTUARY , SUPERNATURAL , RIESE ) , την καλύτερη της φίλη Emily Hawkins ( Emilie Ullerup - SANCTUARY , HUNT TO KILL , A LITTLE BIT ZOMBIE , TRUE JUSTICE , LEPRECHAUN: ORIGINS ) η οποία τρέφει επιπλέον συναισθήματα για την νύφη , τον χαβαλέ κουμπάρο κολλητό του γαμπρού που θα μπορούσε να είναι με ένα κουτάκι μπύρα στο χέρι για πάντα Chet Donovan ( Kyle Cassie ( CHILDREN OF THE CORN: REVELATION , HELLRAISER: HELLSEEKER , DEVOUR , LOST BOYS: THE TRIBE , TRUE JUSTICE ) , τον μυστηριώδη μουτρωμένο ξαδελφό του γαμπρού Derrick Harris ( Benjamin Ayres - SMALLVILLE , BITTEN , DEAD BEFORE DAWN 3D ) ο οποίος έχει μπλεξίματα με ναρκωτικά και χρειάζεται άμεσα χρήματα και τον Bo , τον αναμενόμενο ντόπιο περίεργο/ανώμαλο/πιθανώς κανίβαλο αιμομίκτη/ύποπτο που είναι ο ιδιοκτήτης της ενοικιαζόμενης καμπίνας .
Η παρέα χάνει σύντομα την δυναμική συνοχή της και τρέχει προς κάθε κατεύθυνση μέσα στο δάσος στον παραμικρό θόρυβο . Οι υποψίες στρέφονται από τον έναν χαρακτήρα στον άλλο κατά κανόνα , μέχρι την τελευταία στιγμή της αποκάλυψης του ένοχου ...
Ο Aaron Douglas ( BATTLESTAR GALACTICA ) είναι ο τοπικός δασονόμος , Harry Simpson . Καταλαβαίνει ποιος είναι ο ένοχος των περισσότερων φόνων στο δάσος μετά από θανατηφόρα πληγή στον λαιμό με στυλό από το γραφείο του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.