Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

SHAOLIN EX MONK (1978)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Cheung San-Yee ( 18 SHAOLIN DISCIPLES , 18 BRONZEMEN , 5 KUNG FU DAREDEVIL HEROES , FATAL NEEDLES VS FATAL FISTS , INCREDIBLE KUNG FU MISSION ) .
Γνωστό και ως RENEGADE MONK , A NOTORIOUS EX-MONK .
Εγκληματίας μοναχός Shaolin αποτρελαίνεται και φεύγει από τον ναό αφήνοντας πίσω του 20 νεκρούς . Ανθρωποκυνηγητό ξεκινάει με σκοπό την παύση των εγκληματικών του ενεργειών στην Κινεζική ύπαιθρο - για αρκετά χρόνια .
O John Liu ( THE INVINCIBLE ARMOUR , DEATH DUEL OF KUNG FU ) είναι ο Lin Chu Fei . Εκπρόσωπος του νόμου ο οποίος βρίσκεται στο κατόπι του παρανοϊκού μοναχού εδώ και 5 χρόνια . Είναι άνθρωπος που δεν το βάζει εύκολα κάτω . Συλλαμβάνει εγκληματίες που ξεφεύγουν τις συνέπειες του νόμου για αρκετό καιρό . Εκείνος δεν ξεχνάει ποτέ .
Ο κασκαντέρ/κομπάρσος/χορογράφος πολεμικών τεχνών Blackie Shou Liang Ko ( THE SHAOLIN INVINCIBLES , MASTER KILLERS ) είναι ο χαβαλές νεαρός Chow Li Chin , γνωστός και ως "Λασπόψαρο" . Ο Lin τον σώζει από την κρεμάλα και του μαθαίνει κούνγκ φου μέσω της γνωστής απάνθρωπης προπόνησης για να τον κάνει καλύτερο άνθρωπο . Ταυτόχρονα ο Chin τον βοηθάει να βρει τον πρώην μοναχό .
Ο Κακός :
Ο Alan Chui Chung-San ( KILLER CLANS , MANTIS FISTS AND TIGER CLAWS OF SHAOLIN , BORN INVINCIBLE , SOUL OF THE SWORD , DAGGERS 8 ) είναι ο Zhi Kong , ο αποστάτης μοναχός εγκληματίας που ψάχνουν όλοι . Είναι γνωστός και ως Θείος Li . Τον ελεύθερο χρόνο του κάνει πως φτιάχνει ψάθινα καλάθια και παριστάνει τον ανάπηρο .
Ο θείος είναι αμετανόητος δολοφόνος και δεν συγκινείται με την πρόταση του ανιψιού του για παράδοση και τσάμπα περιποίηση στην φυλακή . Αντιμετωπίζει Lin και Chin με τα αναμενόμενα θεατρικά αποτελέσματα του τελειωτικού χτυπήματος (ταυτόχρονο χτύπημα σε καρωτίδα και γεννητικά όργανα) στο τέλος της ταινίας ...
------------------------------------------
Η μόνη σχέση με Shaolin είναι πως ο κακός της υπόθεσης υπήρξε πρώην μοναχός .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.