Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

BATTLE OF LOS ANGELES (2011)

Το Syfy παρουσίαζει , η Αsylum σκάει το εκατομμύριο . Γνωστά τα αποτελέσματα ...
Βγήκε την ίδια χρονιά με το BATTLE LOS ANGELES , αλλά κόστισε 69 εκατομμύρια λιγότερο . Η μία , ταινία για σινεμά , η άλλη για τηλεόραση . Έχει και ένα "of" μέσα στον τίτλο !
Βεβαίως , η ψηφιακή φεσο-εισβολή που διαδραματίζεται σε αυτήν εδώ (με το μητρικό εξωγήινο σκάφος να ξεπροβάλει μέσα απ'τα σύννεφα , αλλά να αλλάζει μέγεθος , ανάλογα με την σκηνή) , θυμίζει περισσότερο το INDEPENDENCE DAY (1996) , παρά την άλλη ! Και πάλι , με πολύ λιγότερα λεφτά πάντα , και προσοχή στο μερακλήδικο εξώφυλλο που σε τσιγκλάει να το δείς !
70 χρόνια πρίν , λοιπόν , εξωγήινοι κάνουν ντού στο Λός Άντζελες . Το ξανακάνουν και τώρα .
Κάποιος τους πολεμάει ακόμη απο τότε !
Αυτός ο κάποιος , είναι ο Pete Rodgers , αξιωματικός της αεροπορίας ! Μαζί με τους τελευταίους επιζώντες της ηρωικής εθνοφυλακής , τρέχει σε κάτι χαλάσματα , κάνοντας πως πολεμάει τους ψηφιακούς εισβολείς !
Ο Dylan Vox , πρωταγωνιστής σε γκέϊ πορνο , αλλά και γκέϊ σόφτ-τρόμο-παροδίες - πάρε βαθιά ανάσα και βλέπε VAMPIRE BOYS , THE LAIR και LEATHER DADDIES GANG BANGING BRAD BENDON - εμ , όκ , μη το δείς , απλά φαντάσου πως είναι ο πρωταγωνιστής στη συγκεκριμένη ταινία - και μετά το 2010 , σταθερός σε παραγωγές της Asylum , αφού έχει ήδη εμφανιστεί στα TITANIC 2 , MEGA SHARK VS CROCOSAURUS , ALIENS VS AVATARS , SUPER SHARK , SUPER CYCLONE ... είναι ο ηρωικός κάπτεν Rodgers ! Θυμίζει κάπως τον Sam Witwer (ο Doomsday στο Smallville) , αλλά στο λιγότερο χλωμό .
Δυστυχώς , ο κάπτεν δεν είναι με το μέρος μας , αφού τελικά αποδεικνύεται cyborg-εξωγήινος (!) , εχθρικός προς τον άλλο εξωγήινο που έχει φυλακίσμένο ο στρατός σε μυστική βάση . Βγάζει κραυγές , φτύνει οξύ και αλλάζει σχημα σαν τον Τ1000 ! Και είχε ξεκινήσει καλά ...
Η Nia Peeples , είναι η αξιωματικός Karla Smaith . Η Smaith είναι και αμέρικαν νίντζα , αφού κυκλοφορεί με κολλητή φόρμα και κατάνα στα χαλάσματα , περπατώντας σε αργή κίνηση μπροστά απο εκρήξεις . Κόβει το κεφάλι του Rodgers , όταν αυτός αποκαλύπτεται (πως είναι εξωγήινος - κανένα γκέϊ υπονοούμενο για όσους έσπευσαν να μηδιάσουν) ! Φυσικό επόμενο , αφού έχει μαθητεύσει και αυτή δίπλα στον Chuck Norris , στο WALKER , TEXAS RANGER , για 47 επεισόδια ! Οι παλιοί την θυμόμαστε και απ'το FAME . Kαι βεβαίως , στο HALF PAST DEAD (2002) , όπου έκανε μία απο τους κακούς που εισβάλουν στην φυλακή ! Έχει περάσει και δύο χρόνια απ'το ΤΗΕ YOUNG AND THE RESTLESS ... Κάποια στιγμή , κατά την διάρκεια της μάχης με τον Rodgers , χάνει το αριστερό της μάτι και γίνεται ψίλο KILL BILL η φάση (με μπλέ φορμα , όχι κίτρινη) !
Ο Kel Mitchell είναι ο υπολοχαγός Tyler Laughlin . O ψευτο-Will Smith της ταινίας , αφού πρός το τέλος , οδηγεί εξωγήινο σκάφος ενάντια στο μητρικό (βλέπε πάλι INDEPENDENCE DAY) ! Βέβαια μέσα στο μητρικό σκάφος , τους περιμένει και η μαμά-ψηφιακή σκουλικαντέρα !
Και ο νεκρανασταμένος Rodgers !!!!!
Kαι το ψηφιακό διαστημόπλοιο καταστρέφεται απο την βόμβα που του φύτεψαν και πέφτει πάνω στο Λος Άντζελες !
Χαμόγελα νίκης στα συντρίμια (και ερωτηματικά ως το ποιός νίκησε) ...
------------------------------------------------
Επιμένω , πως η ταινία είχε περισσότερες ομοιότητες με το INDEPENDENCE DAY , και θα έπρεπε να έχει ανάλογο τίτλο , αλλά δυστηχώς βγήκε 15 χρόνια αργότερα ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.