Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

SLIME CITY (1988)










Ο Alex Κarmichael μετακομίζει σε ένα φτηνό διαμέρισμα , σε πολυκατοικία του τρόμου , κάπου στη Νέα Υόρκη . Ο Alex είναι φοιτητής και καλλιτέχνης . Ένα καλό παιδί . Μετακομίζοντας θα είναι και πιό κοντά στην κοπέλα του , την Lori . Το πάνε σοβάρα .
Στην πολυκατοικία θα γνωρίσει τους άλλους δύο ένοικους , τον Roman και την Nicole . Ο Roman είναι ανέκδοτος καταραμένος ροκαμπίλι ποιητής , και η Nicole , γκοθο-μεταλού με αποκριάτικη περούκα Κοφίδης .
Η κατάβαση στην παράνοια , ξεκινάει οταν ο Alex δεχτεί να γευματίσει παρέα με τον Roman . Τι στο διάολο , νέος γείτονας είναι , ας γνωριστούνε καλύτερα .... Στο δείπνο , ο Alex θα φάει το θαυμάσιο πράσινο γιαούρτι που του προσφέρει με χαρά ο γέιτονας , που στην πραγματικότητα είναι κάτι άλλο , πολύ σατανικό για κατανάλωση !
Οι δύο γηραιές , φαινομενικά αθώες κυρίες που έχουν την πολυκατοικία , ταϊζουν τους ενοικιαστές τους με χρωματιστούς χυλούς/εκτόπλασμα . Ο Alex μπήκε και αυτός στην νέα δίαιτα , αφού μετά την λιχουδιά , κάνει τρελίτσες με την Nicole (που είναι και αυτή μεσ'το σατανικό κόλπο) , και την επόμενη μέρα ξεκινάει η μεταμόρφωση σε γλιτσάνθρωπο !
Η λύση ;
Σκότωσε για να νιώσεις καλύτερα και να επανέλθεις στην ανθρώπινη κατάσταση !
Ο Zachary , είναι o σατανικός μυστηκιστής πατέρας των δύο γηραιών κυριών , νεκρός εδώ και 30 χρόνια . Στην υπόγα της πολυκατοικίας , κρατάνε βαζάκια με τα πολύχρωμα εκτοπλασματικά υπολοιπά του ! Με αυτόν τον τρόπο , μπαίνει μέσα σε όσους "τον τρώνε" , και συνεχίζει το σατανικό του έργο πάνω στη γη !
Ο Robert C.Sabin , είναι ο Alex . Το καλό παιδί που γίνεται το γλοιώδες τέρας που στάζει . Eπανέρχεται στην συνέχεια της ταινίας , SLIME CITY MASSACRE (2010) , μετά απο 22 χρόνια κινηματογραφικής σιωπής , ώς Ζachary .
Η Mary Huner , είναι η Lori , το καλό κορίτσι . Eίναι επίσης και η Nicole . Στον ένα ρόλο έχει τα κοντά ξανθά μαλλιά της , στον άλλο φοράει την μαύρη φεσο-περούκα . Ώς Lori είναι παρθενώπη , ως Nicole , δεν έχει αφήσει οπή για οπή . Μετά το απο αυτή τη ταινία , έπαιξε και στα GHOUL SCHOOL (1990) και NEW YORK VAMPIRE (1991) .
Ο Dick Biel ( SPLATTER UNIVERSITY , THE NEW YORK CENTERFOLD MASSACRE , HAVEN OF HORROR και μετά απο 20ετία απουσίας και αυτός , επιστρέφει με το SLIME CITY MASSACRE ) είναι ο ντεντέκτιβ Irish . Στριμώνχει τον Alex , αλλά τελικά ο Alex "εξαφανίζεται" με συνοπτικές διαδικασίες ...
------------------------------------------------------------
Προτείνεται για τριπλή προβολή με τα STREET TRASH (1987) και FLUBBER (1997) . Το πρώτο , γιατί λόγο δεκαετίας , έχει την ίδια γλυώδη αισθητική , και γιατί είναι κλασική σπλατεριά , και το δεύτερο , γιατί έχει και αυτό πράσινη γλίτσα μέσα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.