Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

THE SISTERHOOD (2004)










"Οι άντρες πρέπει να μάθουν τι πάει να πει να περιμένεις . Να είσαι εκεί σε κάθε καπρίτσιο και κάθε επιθυμία ..."
O μεγάλος Καναδός σκηνοθέτης , David DeCoteau , επιστρέφει μετά το THE BROTHERHOOD (2000) , στο ίδιο ακριβώς θέμα , μόνο που αυτή τη φορά , ο βαμπιρικός ομοερωτισμός αφορά ευτυχώς κοπέλες , και όχι καλογυμνασμένους μαντραχαλέους (βέβαια υπάρχει μια ελαφρά προτίμηση , στους κοιλιακούς των αρσενικών θυμάτων) !
Ο DeCoteau , ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του '80 , γυρίζοντας πορνό με το ψευδώνυμο , David McCabe ! Στο ξεκίνημά του βοήθησε επίσης ο μεγάλος παραγωγός Roger Corman . Χτύπησε δυνατά κάτω απ'την ζώνη της κινηματογραφικής βιομηχανίας με το CREEPOZOIDS (1987) (βλέπε επίσης και τα DR. ALIEN , LADY AVENGER , PUPPET MASTER 3 , BEACH BABES FROM BEYOND , VOODOO ACADEMY , κτλ - δεν αναφέρω άλλες ταινίες - μπες στο imdb και θαύμασε) , γεμίζοντας τα ράφια των βιντεοκλάμπς με γρήγορες και φτηνές ταινίες (όπως όριζε και η ίδια η εποχή άλλωστε) ! Από εκεί και ύστερα , τα χτυπήματα απλά δεν μπορούσαν να σταματήσουν (μόνο μέσα στο 2012 , γύρισε 11 ταινίες - οι μισές ακόμη στην post-production φάση τους) ! Έχει γυρίσει ταινίες με τα ψευδώνυμα : Julian Breen , Ellen Cabot , Victoria Sloan , Richard Chasen , Jack Reed , Martin Tate , και Joseph Tennent ..
Το BROTHERHOOD , σε αντίθεση με το θηλυκό του "αδερφάκι" , κατάφερε να φτάσει τις 6 συνέχειες ! Το SISTERHOOD έμεινε στάσιμο . Δεν πειράζει ..
H Christine έχει μεταφυσικές ικανότητες . Όταν πηγαίνει κολέγιο Γκρήνγουαιη (το οποίο είναι στην πραγματικότητα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο) , η καθηγήτρια της Ψυχολογίας , εντοπίζει αυτές τις δυνάμεις τις και της ζητάει να την βοηθήσει να ξεσκεπάσουν τα μυστικά της πιο ισχυρής και κλειστής γυναικείας αδελφότητας του Κολεγίου , της B.(Βήτα)Α.(Άλφα)Τ.(Ταύ) (το 'πιασες το υπονοούμενο , έ; - Αδελφότητα Νυχτερίδα - έχουν και σήμα με νυχτερίδα Βacardi στην είσοδο τους ! - και βαμπί ΚΑΙ πάρτι !) !
Μια γυναικεία , κουκουλωμένη με μαύρο μανδύα μορφή , με μπλέ-ελεκτρίκ μάτια , κυνηγάει τα άτυχα γκομενάκια μέσα στο κολέγιο . Οι μαθητές της B.A.T. φοράνε μαύρα .
Η Jeniffer Holland ( ZOMBIE STRIPPERS , AMERICAN PIE PRESENTS: THE BOOK OF LOVE ) , είναι η Christine . Έχει τηλεκινητικές ικανότητες . Οι θετοί της γονείς , πέθαναν σε τροχαίο . Έδωσε όλα τα λεφτά της ασφάλειας ζωής στα δίδακτρα , οπότε πρέπει να διαβάσει σκληρά . Η συγκάτοικος της είναι παρδαλή .
Η Barbara Crampton ( RE-ANIMATOR , CHOPPING MALL , FROM BEYOND , PUPPET MASTER , TRANCERS 2 , CASTLE FREAK - τι μου θύμισε τώρα ..) , είναι η Miss Masters , η καθηγήτρια Ψυχολογίας/κυνηγός βρικολάκων . Θέλει να σταματήσει τις δραστηριότητες των B.A.T.  και χρειάζεται τα ψυχικά χαρίσματα της Christine !
Η Michelle Borth ( KOMODO VS COBRA , HAWAII 5-0 ) , είναι η Devin Sinclair , η αρχηγός της αδελφότητας . Είναι η Βασίλισσα , για πάντα νέα και σέξι , κούλ για τουλάχιστον 400 χρόνια . Ποιός τα χέζει τα διαβάσματα . Απορώ πως έχει τον έλεγχο αδελφότητας που κάνει συνέχεια πάρτι . Θέλει οπωσδήποτε την Christine στην αδελφότητα . Οι Β.Α.Τ. , τα έχουν όλα : Αγόρια , Ομορφιά , και Δύναμη . Ψήνει τελικά την μικρή να γίνει μέλος , και βάζει και την συγκάτοικο της στην γκοθάδικη συμμορία . Τα τριψίματα , τα τριολέ , και η σαχλοποίηση ξεκινούν .
α. Η Devin είναι αθάνατη , και την κυνηγούσε ακόμη κι ο πατέρας της Masters !
β. H Devin είναι υπεύθυνη για των θάνατο των αληθινών γονιών της Christine (οι οποίοι ηταν μαζί με τον πατέρα της Masters) ! 
Η Christine , θα πρέπει να διαβάσει μια προσευχή , κατά την ώρα της μύησης των νέων μελών της αδελφότητας , και να αλλάξει το αίμα των θυμάτων με το αίμα της Βασίλισσας , χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις της ! Ή τουλάχιστον , έτσι υποστηρίζει η Masters . Παρόλα αυτά , μετά την τελετή μύησης , η αδελφότητα συνεχίζει να υφίσταται , με την Christine πλέον ως αρχηγό ... Βλέποντας την τελική σκηνή , μένουν κάποια ερωτηματικά ...
---------------------------------------------------------------------
Όλα καλά και ωραία , αλλά γιατί τόσες φωταψίες στα μάτια των απέθαντων ; Οι βρικόλακες εδώ , περνάνε άνετα και για εξωγήινοι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.