Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

TIMBER FALLS (2007)

" .. εσείς οι αμαρτωλοί είστε όλοι ίδιοι ! Σας είδα χθές το βράδυ να φτύνετε στο πρόσωπο του Κυρίου .. να δειπνείτε στις αμαρτίες της σάρκας ..."
Ο Mike και η κοπέλα του , Sheryl , ταξιδεύουν για κάμπινγκ ρομαντζάδα στα Ρουμανικά δάση της Δυτικής Virginia (μιας και η ταινία είναι γυρισμένη στην Ρουμανία) . Οι δύο νέοι ακούνε την συμβουλή μιας ντόπιας , της Ida , και κατευθύνονται προς την τοποθεσία Timber Falls , για να απολαύσουν από κοντά τον μαγευτικό καταρράκτη . Καθ'οδών , και πάνω που είχαν αρχίσει να βγαίνουν τα εσώρουχα , γνωρίζουν και τους οπλισμένους ντόπιους βλάχους ταραξίες και η ατμόσφαιρα βαραίνει απότομα , με τον Mike να αναγκάζεται να "αγοράσει" μια μποτίλια με αυτοσχέδιο αλκοόλ απ'τα καλόπαιδα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα !
Παρόλη την βουκολική καφρίλα , οι ώρες στον προορισμό τους αργούν να επανέλθουν στην χαλαρότητα , καθώς η Sheryl ζητάει από τον Mike να ξεφορτωθεί τις σφαίρες απ'το όπλο του (τα κόκαλα του Charlton Heston στριφογυρίζουν στον τάφο εδώ) ! Ο Mike κάνει το τραγικό λάθος και υποκύπτει στην κρεβατομουρμούρα . Κατασκηνώνουν για το βράδυ , και την επόμενη μέρα , μετά από μια γυμνή βουτιά στο ποτάμι , η Sheryl απαγάγεται ! Έντρομος ο Mike αρχίζει την αναζήτηση μέσα στο δάσος , ώσπου πιάνεται σε μια παγίδα για αρκούδες . Εκεί , τον βρίσκει η Ida , η οποία ισχυρίζεται πως ξέρει που βρίσκεται η Sheryl ! Ο Mike την εμπιστεύεται και η περιπέτεια ξεκινά ...
Θρησκόληπτοι φανατικοί την έχουν απαγάγει , με σκοπό να τεκνοποιήσει για την οικογένειά τους και να εμπλουτίσει την συλλογή με τα διατηρημένα-στη-φορμόλη έμβρυα που έχουν στο κελάρι !
Παντρεύουν τους δύο αιχμάλωτους νέους , και περιμένουν τον καρπό του ερωτά τους ....
Ο Josh Randall , είναι ο Mike . Μαθαίνει από πρώτο χέρι , τι πάει να πει χριστιανική κατήχηση στην ύπαιθρο . O Randall είναι τηλεοπτικός κυρίως ηθοποιός . Από τις σειρές που τσέκαρα στο imdb , η μόνη που έχει εμφανιστεί και είναι της αρεσκείας μου , ήταν το EVENT (σε δύο επεισόδια) .
Η Briana Brown , είναι η Sheryl . Πρέπει να μείνει έγκυος . Η Brown , ήταν μια από τους επιβάτες του τρένου , στην συγκεκριμένη σκηνή του SPIDERMAN 2 (2004) . Έχει εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο του SMALLVILLE και του TRUE BLOOD , και ήταν η Bard στο NIGHT OF THE LIVING DEAD 3D (2006) . Είναι κυρίως γνωστή από την συμμετοχή της στην σαπουνόπερα GENERAL HOSPITAL (238 επεισόδια) .
Η Beth Broderick , είναι η Ida . Βοηθάει τον Mike , αλλά το θρησκευτικό της συναίσθημα προσβάλλεται από την άσωτη συμπεριφορά του . Είναι μέλος της χαρούμενης οικογένειας . Της έχει γίνει έμμονη ιδέα να αποκτήσει παιδιά , με οποιονδήποτε τρόπο . Τελικά "χάνει" το κεφάλι της . Η Broderick είχε εμφανιστεί ως λεσβία σε δύο πορνό του Chuck Vincent , στα IN LOVE (1983) και BORDELLO: HOUSE OF THE RISING SUN (1985) . Μετά , εμφανίστηκε σε κάτι σόφτ κωμωδίες που γύρισε μέχρι τα τέλη των '80ς . Είναι περισσότερο γνωστή για την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά SABRINA , THE TEENAGE WITCH (141 επεισόδια) . Έχει παίξει και στα BIONIC WOMAN (1 επεισόδιο) , SURERNATURAL (1 επεισόδιο) , και LOST (5 επεισόδια) .
Ο ηθοποιός/σερίφης Nick Searcy ( με ένστολους ρόλους στα AMERICAN GOTHIC , JUSTIFIED ) , είναι ο ρέηντζερ Clyde . Μέλος της οικογενείας , μαζί με την Ida . Βοηθάει τους δύο νέους να δεχτούν τον Χριστό στην ζωή τους . Δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανέναν ένστολο πλέον ...
Ο Sasha Rosemann , είναι ο Deacon . Ο παραμορφωμένος συγγενής με την μεγάλη συλλογή αιχμηρών αντικειμένων .
---------------------------------------------------------------------------
α. Κλεφτή ματιά στα μελλούμενα , μιας και η ταινία ξεκινάει δείχνοντάς δύο νέους να περνάνε τα πάνδεινα , ως κρατούμενοι της παρανοϊκής οικογένειας , με την κοπέλα να δραπετεύει (ελευθερώνοντας τα καρφωμένα χέρια της απ'το κρεβάτι του πόνου) , και να πέφτει στον καταρράκτη βρίσκοντας τραγικό θάνατο ! Κάτι το οποίο θυμίζει λογική τηλεοπτικού επεισοδίου , οπού βλέπεις τον ήρωα σε μια αξιοθρήνητη κατάσταση , και την επόμενη σκηνή να ξεκινάει με υπότιτλο "μια μέρα πριν" .... Αλλά , τελικά πρόκειται για άλλο ζευγάρι . Οπότε ξέρεις τι να περιμένεις .
β. Τι τα θες τα κινητά , αφού δεν πιάνουν στο βουνό ;!
γ. Όταν σε ρωτάνε διάφοροι άγνωστοι στο βουνό , σε ποιά εκκλησία ανήκεις , πες μια κι ας είναι και ψέμα !
δ. Και παντρεμένος , πλέον κινδυνεύεις .
ε. Χίλιες φορές να σε βρούν καννίβαλοι στο δάσος , παρά χριστιανοί ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.