Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

STIFF ODDS (2008)

Η Magical Lobsters παρουσιάζει . Η Brain Damage Films παραπλανεί με το εξώφυλλο , ο σκηνοθέτης μοιράζει τα παραισθησιογώνα .
Ο Χάρος (αυτός ο τρομαχτικός χαρακτήρας στο εξώφυλλο , που στο βίντεο γίνεται ο γελοίος με το κόκκινο ολόσωμο κολάν και τις ψευτο-κεραίες) , ανασταίνει δύο τύπους με κοκκινωπό μπουκλωτό μαλλί αλα Simply Red και μια κοπέλα που πάσχει μάλλον απο νευρική ανορεξία , που υποτίθεται πως είναι ζόμπι (αργότερα τους βάφουνε και πράσινους , για να ολοκληρωθεί η φάρσα) . Οι νεκροί λοιπόν , πρέπει να σκοτώσουν αυτούς που τους έστειλαν στον άλλο κόσμο , μέχρι τα μεσάνυχτα ...
Ο Χάρος έχει ένα Γραφείο Στοιχημάτων στον "άλλο κόσμο"¨, και ανασταίνοντας κόσμο , προσπαθεί να "φτιάξει" τις πιθανότητες υπέρ του .
Ζευγάρι με πανκο-ρέηβερς και άλλοι εναλλακτικοί χίπστερς με ξυρισμένα κεφάλια και πολύχρωμες τζίβες που όλοι μαζί νομίζουν οτι είναι ο Jim Carrey , κάνουν το κομμάτι τους μπροστά απ' την κάμερα , και ζούνε αυτοί καλά , και εμείς χειρότερα , μετά απο αυτό .
------------------------------------------
Όσοι συμμετέχουν στην ταινία , είναι ένας και ένας για παρέα σε κομιξάδικο , ή σε δισκάδικο . Απλά δεν είναι ηθοποιοί . Όταν μαζεύονται φίλοι και γνωστοί για να σπάσουν πλάκα , καταλήγουν να σπάνε τ'@ρχίδια του θεατή .
Το κείμενο διατηρεί την αίσθηση που μου άφησε η ταινία .
Πάω να διαβάσω Milk & Cheese .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.