Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

SHADOW PEOPLE (2008)

H Tornspace Films επένδυσε 20.000 δολάρια . Ο Keith Parker έκανε τον σεναριογράφο και τον σκηνοθέτη . Δεν έχει ξανασκηνοθετήσει απο τότε , αλλά έχει ξαναγράψει . Το ALIENS VS AVATARS (2011) και το BLOODY MARY 3D (2011) είναι δικά του .
Ο εκκεντρικός εκατομμυριούχος Clarence Martell (ο οποίος μοιάζει ανυσυχητικά με τον κιθαρίστα των R.E.M.) , έχει τα πάντα ! 'Η σχεδόν τα πάντα , γιατί θέλει να ζήσει αιώνια ! Για να το πετύχει χρειάζεται 100 ψυχές και κάποιο κορόϊδο να κάνει μια σατανική επίκληση για να ανοίξει η Πύλη , να βγούν οι σκιές , να κατακλήσουν την γή , και να γίνει ο αιώνιος βασιλιάς του αίσχους ! Πρός το παρόν ο παρταόλας , τσεκάρει βυζάκια στο ίντερνετ ! Ξέρεις πως είναι τώρα αυτοί οι εκκεντρικοί !
Ο Martell προσεγγίζει τον Mikey και τον αδελφό του Paul για αυτή τη δουλειά . Θα πάνε σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι και θα κάνουν την επίκληση . Ο Mikey είναι τζογαδώρος και χρωστάει πολλά λεφτά , οπότε δέχεται την πρόταση του μπρούκλη Martell (μπρούκλης=αυτός απ'το Brooklyn=λεφτάς) , ο οποίος έχει ήδη βάλει κάμερες παντού για να τσεκάρει το συμβάν .
Τα δύο αδέρφια έχουν την ιδέα πως όταν κάνουν την σατανική τελετή (Το Κάλεσμα Των Σκιών) , θα εμφανιστούν φαντάσματα . Πεντάλφα με κιμωλία στο πάτωμα , κομμένο χέρι να τρέξει αίμα πάνω στην μυστικιστική κιμωλία για να πιάσει το ξόρκι , κασσετόφωνο να παίζει ανάποδα .. τα γνωστά γκοθάδικα . Τελικά καλούν τις σκιές και οι "Σκιάνθρωποι" , κάνουν την εμφανισή τους , με θανατηφόρα είσοδο ! Ο Mikey φέυγει πρώτος για το υπερπέραν ...
Νεαροί "τριαντάρηδες" , βρίσκουν καταφύγιο στο άδειο σπίτι . Έξω βρέχει , χαλασμένο αυτοκίνητο , κτλ ... Κάποια στιγμή αρχίζουν να ακούνε ψίθυρους και θορύβους , και αρχίζουν να ψάχνουν τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού . Βρίσκουν τον τραυματισμένο Paul , και η αγωνία κορυφώνεται , αφού οι πόρτες του σπιτού κλειδώνουν εσωτερικά με χρονοδιακόπτη ! Ποιός θα μείνει μέχρι να ξημερώσει ;! (μη σου πώ πως κάποιοι εκτός οθόνης είναι ήδη έτοιμοι να φύγουν)
----------------------------------------------------------------------------
Οι "Σκιάνθρωποι" , είναι "άνθρωποι" με κολλητές μαύρες ολόσωμες φόρμες και ψεύτικα νύχια . Ευτυχώς που έμφανίζονται μόνο μέσα σε σκιές ...
Επίσης , το "εγκαταλειμμένο σπίτι" , είναι σετ , φτιαγμένο μέσα στο κανονικό σπίτι του σκηνοθέτη ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.