Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

EVILUTION (2008)










ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ !
Εξωγήινος ιός ανασταίνει τους νεκρούς !
Φυσικά ο Αμερικανικός στρατός το θεωρεί καλή ιδέα , να τον χρησιμοποιήσει για να ανασταίνει τους φαντάρους στο Ιράκ που πέφτουν στο πεδίο της μάχης ! Το πείραμα με τον κωδικό όνομα "Επιχείρηση Αμμοπαγίδα" πάει στο διάολο , και μετά την αναμενόμενη σφαγή από τους παρκουρίστες κανίβαλους , ένας επιστήμονας κλέβει το τελευταίο δείγμα λίγο πριν πέσει η μεγάλη βόμβα στην βάση ....
Πίσω στην Αμερική , ο επιστήμονας βρίσκει ένα ειδυλλιακό υπόγειο σε ένα παλιακό κυριλέ κτήριο με μυστήριο παρελθόν . Το όνομα Necropolitan θα έπρεπε να κινήσει κάποια υποψία . Στο περίεργο κτήριο , εκτός απ'τον επιστήμονα , θα δούμε και έναν λατίνο γκάνγκστερ και την ψευτο-μάτσο παρέα του καυτή την καυτή αδερφή ένος από δαύτους , την Madeline .
Ο Eric Peter-Kaiser , είναι ο κατατρεγμένος επιστήμονας Darren . Ο Kaiser , πρώην παίχτης του χόκευ στο κολέγιο , πρωταγωνιστεί και στο BASEMENT JACK (2009) , όπου υποδύεται έναν κατά συρροήν δολοφόνο που σφάζει οικογένειες κατά την διάρκεια ηλεκτρικών καταιγίδων .
Η Sandra Eloani είναι η χυμώδης Madeline . Παίζει ρομάντζο με το ομορφόπαιδο γιατρό που οδηγεί σε καναπεδάτη καβαλαρία . Τέτοιες γυναίκες με τέτοιο μπούστο , δεν είναι ποτέ μόνες στην αληθινή ζωή ! Η Eloani μια χορεύτρια φλαμένγκο στο μιούζικαλ φέσι του 2004 , PHANTOM OF THE OPERA . Το 2002 έκανε την εξωτική χορεύτρια και στο .COM FOR MURDER του Νίκου Μαστοράκη . Έχει εμφανιστεί και σε ένα επεισόδιο του τηλεοπτικού CONAN το 1997 .
Ο Noel Gugliemi , γνωστός και ως Noel G , είναι ο λατίνος αρχηγός της συμμορίας . Κάποια στιγμή γεμίζει σφαίρες , και ο γιατρός αποφασίζει να του κάνει ένεση με τον ιό , για να τον βοηθήσει ! Ο Noel G , είναι ο αρχετυπικός λατίνος γκάνγκστερ με το ξυρισμένο κεφάλι και τους 100 τίτλους φιλμογραφία (σχεδόν σε κάθε ταινία που έχει εμφανιστεί , κάνει τον συμμορίτη) . Ότι είναι ο Trejo για τους Μεξικάνους φυλακόβιους , είναι αυτός για τους λατίνους συμμορίτες .
Ο Bill Morrison (κιθαρίστας των πλέον ξεμωραμένων Cult) , κάνει τον πρεζάκια . Στο στύλ του δηλαδή . Με αγγλική προφορά και τατουάζ ενός εκατομμυρίου στα μπράτσα , δεν περνάς και για πολύ αγύρτης . Ο πρεζάκιας λοιπόν , μπαίνει κρυφά στο εργαστήριο του γιατρού Darren και αποφασίζει να δοκιμάσει ότι υγρό βρει μπροστά του ... Το αποτέλεσμα είναι η επανάληψη των γεγονότων του Ιράκ , με τις πόρτες τον διαμερισμάτων να ανοιγοκλείνουν λες και βρίσκεσαι σε ταινία των αδελφών Μάρξ !
Ο James Duval (o γυναικωτός της τριπλέτας στο DOOM GENERATION , ο γιός του μεθύστακα στο INDEPENDENCE DAY , ο τύπος με την στολή του τρομακτικού λαγού στο DONNIE DARKO) , είναι ο Asia Mark , μέλος της συμμορίας . Μόνο μέσα στο 2012 , έχει εμφανιστεί σε 15 ταινίες , ανάμεσά τους και το φρέσκο κανιβαλικό έπος MONDO HOLOCAUSTO !
Ο Tim Colceri ( ERASER , BABYLON 5: IN THE BEGINNING ) είναι ο Λοχίας Collins . Βοηθάει τον γιατρό να βγει ζωντανός από το κτήριο (και να βγει στην ταράτσα) . Τον σκοτώνει η μολυσμένη Madeline ...
Ο Natan Bexton (ο gay σαυράνθρωπος στο NOWHERE του Αράγκι) , είναι ο αινιγματικός διαχειριστής του κτηρίου . Έχει κρυφό δωμάτιο με σατανικά αντικείμενα . Όταν τελειώνει ο κακός χαμός , βάζει και το μπουκαλάκι με τον ιό σε ειδική βιτρίνα (βλέπε τελευταία φώτο πάνω) ...
----------------------------------------------------------
Εκτός από τα γνωστά όπλα για την αντιμετώπιση αποκάλυψης νεκροζωντανών , η ταινία προτείνει και εναλλακτικό μπουγέλο με προφυλακτικά γεμάτα με μείγμα αμμωνίας και χλωρίνης !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.