Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

DEAD COUNTRY (2008)










ΏΧχχχ ... Βιντεοταινία από την Αυστραλία . Παραγωγή της Merkelbach Films (ο Andrew Merkelbach είναι παραγωγός και σκηνοθέτης) .
Χωρίς τον "Κροκοδειλάκια" μέσα , δεν έχει κανένα νόημα .
Κατ'αρχάς οι τύποι δεν έχουν χιούμορ εκεί στην αποικία κρατουμένων στο "down under" ! Πόσο μάλλον , όταν πρόκειται για ταινία του ενός εκατομμυρίου (δολαρίων Αυστραλίας) με ζόμπι !
Κάπως αλαφρώνει η κατάσταση , βλέποντας τον Ted V. Mikels στο ρόλο του Υπουργού Αμύνης Ted Carradine (μμμμ) να μας διαβεβαιώνει πως τα ζόμπι δεν είναι Αστρο-ζόμπι (όχι έχουν δει τις ταινίες του ξέρουν) , και ακούγοντας την φωνή του αιδεσιμότατου πρόεδρου της Troma , Lloyd Kaufman (προωθεί το νέο του βιβλίο μέσω ραδιοφώνου - το Eat Your Own Damn Corpse - λογοπαίγνιο του Make Your Own Damn Movie) !
Εξωγήινο διαστημόπλοιο ανατινάζεται πάνω από την Γη . Μέσα βρίσκονται ένα γκομενάκι και ένας χοντρός με πράσινα ελεκτρίκ ψηφιακά μάτια . Τους κυνηγούσε ένα άλλο φεσο-διαστημόπλοιο το οποίο και κατάφερε να τους καταρρίψει . Τα ραδιενεργά υλικά που πέφτουν στην ατμόσφαιρα , δημιουργούν μωβ βροχή , η οποία μεταμορφώνει τους κατοίκους σε νεκροζώντανους καννίβαλους ! Αλλά μην φαντάζεσαι τρομαχτικές καταστάσεις . Τύποι που ξέμειναν απ'τις απόκριες ντυμένοι "ζόμπι" , περιφέρονται στον χώρο ...
Πρώτο Αίσχος : Η πόλη που συμβαίνουν τα γεγονότα , λέγεται Romero ! Πολύ αστείο έ ;
Δεύτερο Αίσχος : Ο ροκαμπίλης χοντρός που ήταν στο διαστημόπλοιο το παίζει Doctor Who , άλα David Tenant , για κάποιο λόγο , μιλώντας με επιστημονική ορολογία ... Άν και δηλώνει διαγαλαξιακός μισθοφόρος κάποια στιγμή ..
Τρίτο Αίσχος : Ζευγάρι γ@μιέται με τα ρούχα . Είπαμε , υπάρχει ένα όριο και στην υποκρισία ...
Τέταρτο Αίσχος : Ζόμπι Άγιος Βασίλης με ξεδιάντροπη αποκριάτικη μουτσούνα , τρώει έντερα , αλλά φαίνεται κανονικά πως πρόκειται για λουκάνικα ... Μας κοροϊδεύετε που μας κοροϊδεύετε , τουλάχιστον όχι και μεσ'τη μούρη μας !
Πέμπτο Αίσχος : Κινέζος τα βάζει με διάφορα ζόμπι , βγάζοντας κραυγές Bruce Lee . Ήταν αστείο πριν από 30 χρόνια στα παιδικά πάρτι ...
Έκτο Αίσχος : Σε βάζουν να κάνεις το ζόμπι σε ταινία και πρέπει να πας ντυμένος μεταλλάς ; Έλεος ρε π@#στη ! Ντύνεσαι σαν τον μ@λ@κα σε καθημερινή βάση , πρέπει να το κάνεις και εδώ ;
Το μόνο καλό που έχει αυτό το βίντεο , είναι τα ζουμερά βυζάκια που πετιούνται εδώ και εκεί κατά την διάρκεια του οδοιπορικού του χοντρού στην επαρχία . Είναι σύνηθες φαινόμενο άλλωστε να βλέπεις ημίγυμνες στρίπερς να τρέχουν στον δρόμο κατά την διάρκεια ζόμπι αποκαλύψεων .... (και απ'τη στιγμή που δεν είναι Αμερικάνικη παραγωγή , ευτυχώς δεν έχει ΧΟΝΤΡΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΑΤΟΥΑΖ !) 
Επιμένω πως τύποι με βιντεοκάμερες που γυρίζουν της φεσο-ταινίες τους θα πρέπει να συλλαμβάνονται , ή τουλάχιστον κάποιος να τους καταστρέφει τα μηχανήματα και την οποιαδήποτε διάθεση για χαβαλέ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.