Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

SWAMP ZOMBIES (2005)









Η KillerWolf Films , σκάει μόλις 12.000 δολάρια , η Brain Damage Films κοτσάρει εξωφυλλάρα και κάνει την διανομή , o Len Kabasinski ( CURSE OF THE WOLF , FIST OF THE VAMPIRE , NINJA: PROPHECY OF DEATH , BRIDAL PARTY MASSACRE , και άλλα παρόμοια φέσια ) γράφει και σκηνοθετεί .
Τσεκάροντας λίγο το κάστ του βίντεο , καταλαβαίνεις πως τα 12 χιλιάρικα πήγαν στην πορνοστάρ Jasmin St. Claire και στους δύο παλαιστές , Brian Haffron και Dan Severn ...
Ο Διευθυντής ενός μεγάλου νοσοκομείου πειραματίζεται με ένα εμβόλιο , ικανό να αναστήσει τους προσφάτως νεκρούς . Όταν το νοσοκομείο μπαίνει στο στόχαστρο ελέγχου από το κράτος , ο γιατρός πετάει τα "πειράματα" πριν προλάβει να διαπιστώσει την αποτελεσματικότητα του εμβολίου , σε κοντινό βάλτο (ωραίο μέρος να φτιάξεις νοσοκομείο) . Φυσικά οι νεκροί ξυπνούν μέσ'τον βάλτο και αρχίζει το τρέξιμο για όσους βρίσκονται στις γύρω περιοχές ... Δυστυχώς , μια τάξη με κολεγιακούς χαβαλέδες , μαζεύει δείγματα χλωρίδας κάπου εκεί κοντά  ...
Η Jasmin St. Claire , είναι η Lilian Carter , υπεύθυνη λειτουργίας του νοσοκομείου . Παίζει μια χαρά τον ρόλο της , ακόμη και ντυμένη (βέβαια υπάρχει και σκηνή σε ντούς , για τους φανατικούς θαυμαστές της) . Βοηθάει τον γιατρό Phillips καθυστερώντας τον ομοσπονδιακό πράκτορα που έχει έρθει για τον έλεγχο  . Ο γιατρός έρχεται σε επαφή με έναν μαφιόζο φίλο του , που αναλαμβάνει να ξεφορτωθεί τα πτώματα .
Στον ψεύτο-βάλτο , που είναι απλά ένα δάσος με λίμνη , η τάξη με τους αρχετυπικούς χαρακτήρες , περνάει την ώρα της πίνοντας και καπνίζοντας . Τα γνωστά ρεμάλια : ο απόμακρος υποχόνδριος φυτούκλας , ο μπαφο-μαλλιάς , ο αθληταράς και η γκομενά του , η γκοθού , κτλ ... Χαλάει και το αυτοκίνητο , άρα δυσκολεύει περισσότερο η κατάσταση .
Ο Len Kabasinski είναι ο Jack , o τάι-τσι ρέϊντζερ του πάρκου-δάσους-βάλτου (ο Κabasinski έχει μαύρη ζώνη στο Ταε Κβό Ντο) . Την έχει αράξει στην καμπίνα του και ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες .
Ο Brian Heffron , είναι ο μυστήριος παχουλός ερημίτης με το καρό πουκάμισο . Ξεκίνησε την καριέρα του στα μέσα της δεκαετίας του '90 ως επαγγελματίας παλαιστής με το όνομα Blue Meanie . Έχει εμφανιστεί με αυτή την περσόνα και στο THE WRESTLER (2008) . 
Ο Dan Severn , γνωστός και ως το Κτήνος , είναι ο αρχηγός της τοπικής Αστυνομίας . Ο Severn είναι επίσης επαγγελματίας παλαιστής , αλλά πιο σοβαρός απο τον Blue Meanie . Σε φάση μέλος της ομάδας πάλης της Αμερικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες - όχι παίζω ψευτο-καρπαζιές . Τον βλέπουμε να τσακίζει κάτι ζόμπι μέσα στο δάσος , με χαρακτηριστηκές κινήσεις ρίνγκ .
 Οπότε έχουμε : Γυμνή εμφάνιση με αισθησιακό τρίψιμο κάτω από ντουζιέρα της Jasmin St. Claire , παρέα με νεαρούς να τρέχουν μέσα στα δάση , φέσο-μέταλ σαούντρακ κάθε φορά που βλέπουμε επίθεση των μεταλλάδων ζόμπι (για άλλη μια φορά , ο ιός χτύπησε τους μεταλλάδες και τις χοντρές) , ουρλιαχτά των θυμάτων που σου παίρνουν τ'αυτία γιατί απ'οτι φαίνεται ο ηχολήπτης έλειπε , πρωτοπαλαιστή ερημίτη , πρωτοπαλαιστή αστυνομικό , και ηρωϊκό σκηνοθέτη που μοιάζει με γυμνασμένο Λέγκολας , να τα βάζει με νεκροζώντανους και με γκάνγκστερς !
Ευτυχώς που το τελικό αποτέλεσμα είναι μόλις 2 ώρες , αλλά ήδη απ'την πρώτη ώρα έχεις αρχίσει να κοιτάζεις το ρολόι ! Τι κρίμα που δεν το άφησε στα 180 λεπτά της αρχικής διάρκειας ο Kabasinski ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.