Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

FEAR OF CLOWNS (2004)

Ο Kevin Gangas , παρουσιάζει το κλοουνο-φοβικό βίντεο έπος του . Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιόν λόγο 34 άνθρωποι του ξεχέζουν την ταινία στο imdb .
Ο Mark Lassise είναι ο κλόουν Shivers (ο τρεμούλας δηλαδή) . Ο Τρεμούλας είναι μανιακός δολοφόνος . Ακούει φωνές στο κεφάλι του . Εκτός απο ξύλα , του αρέσει να κόβει και ανθρώπους . Την βρίσκει να κυκλοφορεί παντού χωρίς μπλουζάκι , κυρίως τα βράδια . Κάνει την γυμναστική του , φοράει το μεηκάπ του , και βγαίνει παγανιά ! Του γίνεται εμμονή , μια όμορφη καλλιτέχνις ονόματι Lynn Blodgett !
Η Jacqueline Reres , είναι η καταραμένη καλλιτέχνις Lynn Blodgett . Το μεγάλο της πρόβλημα είναι οτι φοβάται τους κλόουν . Πως το ξεπερνάει ; Ζωγραφίζει κλόουν , και βγάζει λεφτά απο αυτό ! Όχι πορτρέτα δηλαδή , απλά της αρέσει να ζωγραφίζει γκροτέσκους πίνακες με κλόουν μέσα ! Η γειτονιά της θα αρχίσει σύντομα να αναστατώνεται απο απανωτούς φόνους . Η Lynn θα αρχίσει να έχει παραισθήσεις ! Η αστυνομία θα την γράψει στα αρχεία της , γιατί σιγά μην κάθονται να ψάχνουν κλόουν εξαιτίας της τρελής ! Περνάει και ένα άσχημο διαζύγιο , με τον ψευτίλα πρώην της , να της ζητάει το παιδί και διατροφή (στέλνει και πληρωμένο δολοφόνο με μάσκα κλόουν να την καθαρίσει - αλλά δεν τα καταφέρνει) !
Ο Τρεμούλας , εκτός απ'τους γείτονες της Lynn , θα ξεπαστέψει και όλους τους κοντινούς της ανθρώπους ! Την αδελφή της , τον πρώην άντρα της , τον γκαλερίστα της , τον χοντρό που βάζει ταινίες στο τοπικό σινεμά , παραλίγο τον ανήλικο γιό της , τον γκομενό της , κτλ ...
Για λίγο πίστεψα οτι συμβαίνει κάτι παρόμοιο με το HAUTE TENSION (2003) , αλλά τελικά ο Τρεμούλας δεν είναι το βίαιο άλτερ έγκο της Lynn ...
Η ιστορία του συνεχίζεται στο FEAR OF CLOWNS 2 , οπου φέρνει και τους φίλους του ...
Απ'τη στιγμή που έχει αναλάβει διανομή η Lion's Gate , οκ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.