Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ANGEL OF DEATH (2013)

Τα επεισόδια 7 και 8 της δεύτερης σεζόν του TRUE JUSTICE ενώνονται σε έναν δυναμίτη δράσης .
Η ιστορία συνεχίζεται στα καπάκια από την προηγούμενη κυκλοφορία , το VIOLENCE OF ACTION , με τον Elijah να περιποιείται τα τραύματα της Sarah φτιάχνοντας της έναν ζωμό από βότανα (τόσα χρόνια Κινέζικης βοτανολογίας δεν πήγαν χαμένα) .
Η ομάδα κρύβεται σε ένα από τα κρυσφήγετα που έχουν ανα το Seattle .
Η αγωνία κορυφώνεται , καθώς ο "Φάντασμα" είναι έτοιμος να χτυπήσει ανα πάσα στιγμή !
Η επίθεση από μαυροντυμένους δεν αργεί να γίνει , αλλά η ομάδα θα υπερνικήσει σύντομα την εισβολή , μιας και βρίσκονται στην έδρα τους .
Εν το μεταξύ , ένας επικίνδυνος Αιγύπτιος τρομοκράτης , αλωνίζει στην πόλη σκορπώντας τον πανικό !
Ο/Οι Κακός/οι :
Ο Amir Arison ( ZERO HOUR ) είναι ο Abdul Hassan . Αιγύπτιος μου μορφώθηκε στην Αμερική (έχουν περάσει τόσα χρόνια μετά το 9/11 και ακόμη να βάλουν μυαλό) . Έχει διασυνδέσεις με την Μουσουλμανική Αδελφότητα , την Χαμάς , κάτι πακιστανούς που δεν έπιασα το όνομα , και στενές σχέσεις τρομοκρατικού τύπου με Ιράν . Η CIA τον ψάχνει χρόνια , αλλά κρυβόταν στην Υεμένη . Πλέον αποφάσισε να ξαναεμφανιστεί στο Seattle .
O Mike Dopud είναι ο Milan Salic . Έμπορος όπλων και μούτρο από την Ανατολική Ευρώπη . Σχεδιάζει δουλειά 650 εκατομμυρίων δολαρίων με τον Hassan .
Οι Καλοί :
Άλλη μια από την ομάδα του Kane βιώνει το τίμημα της μάχης εναντίον του κακού δίπλα στον δάσκαλο . Η Finch ( Tanaya Beatty - TWILIGHT: BREAKING DAWN Part 1 , CONTINUUM ) , σε αυτή την ιστορία μπαίνει επιτέλους μπροστά και βγαίνει από το κέντρο επιχειρήσεων για να δείξει επιτέλους τι αξίζει . Εκεί που περίμενα να γίνει το νέο ενεργό μέλος της ομάδας , μια σφαίρα στη πλάτη από το όπλο του Hassan μου ξενερώνει την ατμόσφαιρα ...
ΣΗΓΚΑΛΟΓΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΑ :
1. Ο Elijah Kane ήταν μέλος μυστικής στρατιωτικής υπερομάδας παλιότερα , τους "Λύκους της Σκιάς" . Ακούμε πρώτη φορά για αυτή την μυστική ομάδα .
2. Πυρηνική βόμβα σε βαλίτσα .
'Οπως και στο BLACK DAWN (2005) , έτσι και εδώ οι τρομοκράτες σκάνε έναν σκασμό λεφτά για να μαζεψουν τα υλικά που χρειάζεται για να συναρμολογίσουν μια πυρηνική βόμβα χειρός !
ΣΗΓΚΑΛΟΓΙΚΟΣ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ :
Ο Steven Seagal πυροβολεί 5λιτρα βαρελάκια μπύρας με το sniper όπλο του και κάνει μάθημα σε έναν από την ομάδα του που στέκεται δίπλα του , λέγοντας του πως "πρέπει να γίνεις ένα με το όπλο σου , να αποκτήσεις αυτή την έκτη αίσθηση που θα σε κάνει να είσαι έτοιμος όταν θα σου παρουσιαστεί η ευκαιρία για μια επιτυχημένη βολή .." . Την στιγμή που σκάνε τα βαρέλια , θυμάται το πως έσκαγαν τα κεφάλια αυτών που πυροβολούσε σε προηγούμενες αποστολές ...
ΣΗΓΚΑΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ :
O Steven Seagal είναι αποφασισμένος να αποδώσει δικαιοσύνη και αφήνει την ευκαιρία για καυτό τρίο σε έναν κυριλέ οίκο ανοχής (είχε πάει ινκόγκνιτο ως πλούσιος πελάτης) για να ακολουθήσει έναν ύποπτο .
Ο Steven Seagal ξαναπεπισκέφτεται την ροζ έπαυλη με το αυτοκίνητο του και κάνει εντυπωσιακή είσοδο με κωλιά έξω από την είσοδο , ξαπλώνοντας τους δύο μπράβους με σφαίρες .
Ο Steven Seagal μπαίνει μέσα σε δωμάτιο από πόρτα που εκρήγνυται προς τα μέσα και πυροβολεί τον Salic κατακούτελα . Για να σιγουρευτεί του ρίχνει και μια στην καρδιά (;) . Ίσως κάποιος συμβολισμός που να καταλαβαίνουν μόνο τα μέλη των "Λύκων της Σκιάς" να μου διαφεύγει εδώ .
Ο Steven Seagal πυροβολεί εν κινήσει μέσα από το αυτοκίνητο του κρατώντας το όπλο και με τα δύο του χέρια . Ο αποδέκτης της σφαίρας πέφτει μέσα σε μια τζαμαρία εστιατορίου και σωριάζεται στο πεζοδρόμιο έχοντας πιάσει φωτιά !
Εκτός κι αν δοκίμαζε τις νέες βιο-αναφλεγόμενες σφαίρες του , ο συγκεκριμένος θάνατος είναι η πιο εξωφρενική απόδοση δικαιοσύνης μέχρι στιγμής !
Ο Steven Seagal παλαμακιάζει έναν κακοποιό και τελειώνει την μάχη με πέρασμα του κεφαλιού του μέσα από τζάμι πόρτας αυτοκινήτου .
Εξυπνάκιας βγάζει μαχαίρι και αρχίζει να την κουνάει δεξιά-αριστερά κόβωντας τον αέρα μπροστά από τον Steven Seagal . Άοπλος τον πιάνει κεφαλοκλείδωμα σε δυό κινήσεις και του καρφώνει το μαχαίρι στο λαιμό .
----------------------------------------------------------
Οι κακοί μπορεί να πέθαναν και η πόλη να σώθηκε προσωρινά από την πυρηνική λαίλαπα , αλλά ο "Φαντασμα" συνεχίζει να είναι έκει έξω ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.