Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

THE KEEPER (2009)

"Σε έχω δει να κάνεις πράγματα που ξεπερνάνε κάθε φαντασία ! 
Διάολε , αποτελείς την έμπνευση για κάθε έναν που έχει κάνει αίτηση για να μπει στην Ομάδα SWAT !"
Τρίτη κατευθείαν-σε-dvd περιπέτεια για το 2009 (μεταξύ DRIVEN TO KILL και A DANGEROUS MAN) . Σκηνοθετημένη από τον Keoni Waxman ( A DANGEROUS MAN , 7 επεισόδια TRUE JUSTICE , MAXIMUM CONVICTION , FORCE OF EXECUTION ) .
Ο Steven Seagal είναι ο Roland Sallinger , αστυνομικός στο Los Angeles , ειδικός στα εκρηκτικά , εκπαιδευτής της ομάδας SWAT , πρωταθλητής απροσδιόριστης πολεμικής τέχνης . Ο Roland μετά από την προδοσία του άπληστου συναδέλφου του , Trevor , τραυματίζεται σχεδόν θανάσιμα και αναγκάζεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση για λόγους υγείας . Πηγαίνει στο San Antonio του Texas , μετά από παράκληση ενός πλούσιου επιχειρηματία και παλιού του φίλου , του Conner Wells .
Ο Roland θα γίνει σωματοφύλακας της κόρης του Wells , Nikita , γιατί κάποιοι προσπάθησαν να την απαγάγουν ....
Ο Roland θα επιστρέψει στην ενεργό δράση για απόδοση ματωμένης δικαιοσύνης .
Η Liezl Carstens ( κόρη του γιου του Seagal στο RENEGADE JUSTICE ) είναι η Nikita Wells . Η Nikita τα έχει με τον Mason Shilver , διάσημο μποξέρ ο οποίος έχει πάρε δώσε με μούτρα . Μπορεί να γλύτωσε την απαγωγή την πρώτη φορά , αλλά την δεύτερη την μπαγλαρώσαν για τα καλά ! Πρίν την πιάσουν , πέρναγε τις νύχτες της σε κέντρα και ξέρναγε μέχρι πρωίας .
Ο/Οι Κακός/οι :
Ο Brian Keith Gamble είναι ο πρώην συναδελφος του Sallinger , Trevor . Σε μια επιχείρηση , έτυχε να βρουν μια βαλίτσα γεμάτη 2 εκατομμύρια δολάρια . Λεφτά από ναρκωτικά που δεν θα λείψουν σε κανέναν . Ο Trevor ήθελε να τα καβατζώσει , ενώ ο Sallinger ήθελε να τα παραδώσει ως στοιχεία . "Mothafucka i thought i knew you" , του λέει , λίγο πριν τον πυροβολήσει 2 φορές στο στήθος και τον παρατήσει για νεκρό . O Seagal τον κανονίζει στα πρώτα λεπτά της ταινίας , ενώ είναι ακόμη στο κρεβάτι του νοσοκομείου (με γυναικείο πιστόλι που "έπεσε" στα χέρια του από την ανηψιά του που είχε πάει στο δωμάτιο για επίσκεψη) !
Ο Aaron Shiver ( HAMLET 2 ) είναι ο Mason Shilver . Από την πρώτη στιγμή τον κόβεις για κωλόπαιδο ! Παρτάκιας , γκομενάκιας και κοκάκιας . Απορώ πως κατεβαίνει σε αγώνες . Βοηθάει τους εχθρούς του πατέρα της κοπέλας του να την απαγάγουν !
O Luce Rains ( WYATT EARP , VAMPIRES , 3:10 TO YUMA , APPALOOSA , LEGION ) είναι ο Jason Cross . Θέλει την γη (που έχει Ουράνιο) του Wells και του απαγάγει τη κόρη . Όπως και ο Kristofferson στο FIRE DOWN BELOW (1997) , ο Cross συλλαμβάνεται τραυματισμένος απ'την αστυνομία . Ο αρχιμπράβος του βέβαια , ο Tory Harris ( Ed Lottimer - FUTURE KICK , BLOODFIST 7 , FRIGHT NIGHT ) δεν είχε την ίδια τύχη . Μετά από ένα πέρασμα μέσα από μια τζαμαρία , ο Sallinger του χώνει το χέρι μέσα στον λαιμό σαν να είναι μαχαίρι !
ΣΗΓΚΑΛΟΓΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΑ :
1. Τσαμπουκάς σε μπαρ .
Σε νυχτερινό κέντρο για την ακρίβεια , αλλά έχει μπαρ (λεπτομέριες παρακάτω) .
2. Σωσίες .
Μόνο ένας άνθρωπος είναι ικανός να υποστηρίξει το μασιφ κορακί μαλλί χωρίς να μπορεί να του πει κανείς τίποτε . Οποιοδήποτε άλλο κεφάλι χρησιμοποιηθεί , φαίνεται ! Το ίδιο ισχύει και για την βραχνή ζεν φωνή στο ντουμπλάρισμα διαλόγων .
ΣΗΓΚΑΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ :
Ο Steven Seagal φοράει για πρώτη φορά καουμπόϊκο καπέλο και μοιάζει με τον JR .
ΣΗΓΚΑΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ :
Ο Steven Seagal κατεβαίνει από λιμουζίνα για να δώσει ένα μάθημα τρόπων σε κάτι τραμπούκους που κολλάνε στην ξαδέλφη του λατίνου οδηγού της λιμουζίνας που τον πηγαίνει στο ράντζο του φίλου του . Φεύγουν με στραμπουλιγμένους καρπούς φωνάζοντας "δεν ξέρεις με ποιόν τα βάζεις" .
Ο Steven Seagal κανονίζει πέφτουλα που ενοχλεί την κόρη του φίλου του μέσα σε ένα κλαμπ . Το χέρι γυρίζει σε επώδυνες γωνίες και δύο κουτουλιές στο πάσο του μπαρ είναι αρκετές για να τελειώσουν τις εξόδους του για τον επόμενο μήνα .
Ο Steven Seagal πετάει μαχαίρι στον λαιμό ενός μοτοσυκλετιστή , γιατί του τελειώσαν οι σφαίρες .
Ο Steven Seagal μπουκάρει σε σπίτι και ξεπαστρεύει δύο τύπους οι οποίοι απλά έτυχε να βρίσκονται εκεί ως φίλοι του μούτρου μποξέρ και να παίζουν χαρτιά . Δεν είχαν καμία σχέση με την απαγωγή της κοπέλας . Κρατούσαν όπλα όμως .
----------------------------------------------------------------
-Βραβείο Άλλα Διαβάζω , Άλλα Βλέπουν Τα Μάτια Μου , πάει :
Στους τύπους που έγραψαν την σύνοψη του dvd για την αγορά της Ευρώπης .
"Έντωμεταξύ , στην Βουδαπέστη ο Αρχηγός της Αστυνομίας , Constantin Korzha , ένας παλιός φίλος του Roland είναι ένας πλούσιος επιχειρηματίας και πλέον ευτυχισμένος συνταξιούχος . Η κόρη του Nikita , διάδοχος στα χνάρια της Paris Hilton , τα έχει με τον Marco Inescu , διάσημο επιθετικό της ομάδας ποδοσφαίρου Tornadoes . Μια νύχτα , και ενώ διασκεδάζει με τον Marco σε ένα κλαμπ , την απαγάγουν !
Όταν ο Roland δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον παλιό του φίλο , παίρνει το πρώτο αεροπλάνο και ταξιδεύει στην Ρουμανία . Με το που φτάνει , ο Roland μαθαίνει πως μετά την πτώση του Κομμουνισμού , οι συμμορίες έχουν γίνει ακόμη πιο δυνατές και έχουν βάλει στο μάτι τον Costantin και την οικογένεια του ..."
Απ'οτι φαίνεται πρέπει να έχουν χρησιμοποιήσει μέρος του σεναρίου πριν πάρει την τελική του μορφή , αφού ο Roland δεν πάει ποτέ στην Ρουμανία (αλλά στο Τέξας) , ο Marco Inescu λέγεται Mason Silver και είναι μποξέρ ΚΑΙ ο παλιός φίλος του Roland δεν έχει καμία σχέση με την Ρουμανική Αστυνομία , αλλά ήταν παλιότερα μαζί σε μια ομάδα σκοποβολής αστυνομικών και λέγεται Conner Wells !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.