Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

CLEMENTINE (2004)

Από τις πιο δύσκολες ταινίες του Steven Seagal να βρεθούν σε dvd . Ευτυχώς που η audio visual την έκανε διανομή στην Ελλάδα ως Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ .
Πρόκειται για ένα Νοτιο-Κορεάτικο ψυχόδραμα δράσης 100 λεπτών - του σκηνοθέτη Kim De-yeong , που περιστρέφεται γύρω απ'την ζωή του Kim ( Jun Lee ) , ενός πρωταθλητή του τάεκβοντο που θέλει να παρατήσει τους αγώνες για να ασχοληθεί με την ανατροφή της κόρης του !
Ο Seagal , πέρα από το εξώφυλλο (με φωτογραφία που ξέμεινε από το THE FOREIGNER) , εμφανίζεται για λίγο προς το τέλος της ταινίας , ως ο Δυτικός πρωταθλητής Tου Κλουβιού Jack Miller , όπου ξεφτιλίζει με ευκολία τον Kim σε έναν αγώνα που θα κρίνει το μέλλον της κόρης του (υποτίθεται πως ο αγώνας είναι στημένος , αφού ένας μαφιόζος που έχει απαγάγει την μικρή , εκβιάζει τον Kim με την ελευθερία της για να τον κάνει να χάσει) .
Ο Seagal μπορεί να τρώει δυο-τρεις κατά την διάρκεια του αγώνα , αλλά δεν χάνει ποτέ . Παρόλα αυτά , επειδή είναι μεγαλόψυχος (πέρα από μεγαλόσωμος)  , στο τέλος χαρίζει την ζώνη του πρωταθλητή στον Kim . Δεν γνώριζε πως ο αγώνας ήταν στημένος (επίσης δεν πρέπει να μπήκε καν μέσα στο κλουβί , αφού στην ολιγόλεπτη μάχη φαίνεται πως χρησιμοποιήθηκε κάποιος άλλος) ...
Πέρα από τα 8 λεπτά παρουσίας του Seagal (και της πλάτης του σωσία του) , τα υπόλοιπα 92 είναι μαρτυρικά , καθώς η μικρή είναι συνεχώς μέσα στην κλάψα .
-------------------------------------------------------
Μόνο για Σηγκαλογικούς συλλέκτες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.