Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

VIOLENCE OF ACTION (2013)

"Χρειάζεται ένα φάντασμα για να σκοτώσει ένα άλλο φάντασμα ... και εγώ είμαι φάντασμα !"
Συνέχεια με τα επεισόδια 5 και 6 της δεύτερης σεζόν του TRUE JUSTICE και ο Kane έχει ανοίξει μεγάλη βεντέτα με τον "Φάντασμα" , αφού με τα παραπάνω λόγια τελειώνει η ταινία .
Άλλος ένας αδίστακτος χαρακτήρας από το παρελθόν του Kane επιστρέφει για να τον στοιχειώσει ! Αυτή τη φορά , ο Bojan Popovich , σύμφωνα πάντα με έγκυρες πληροφορίες της CIA , έρχεται στην Αμερική με σκοπό να προστατεύσει απ'τις χερούκλες του Kane τον προσωπικό "καθαριστή βρώμικου χρήματος" του "Φαντάσματος" (καθώς το "Φάντασμα" είναι συνέχεια απασχολημένο με τις δολοφονίες που αναλαμβάνει , και δεν του μένει καιρός για οτιδήποτε άλλο) , Salim Abbud ! O Bojan όμως ήταν νεκρός εδώ και κάτι χρόνια ! Ο Kane ήταν στην κηδεία !
Τα πράγματα στο Seattle εκτροχιάζονται για άλλη μια φορά , καθώς χρηματαποστολή με βρώμικο χρήμα της Μεξικάνικης Μαφίας σταματάει βίαια από σφαίρες αγνώστων Αλβανών ...
Ο Kane έχει φίλους μέσα στην Μαφία και ζητάει 24 ώρες για να τους επιστρέψει τα χρήματα , και ταυτόχρονα να βγάλει άκρη με την ξαφνική νεκρανάσταση του Bojan !
O Darren  Shahlavi ( LEGION OF THE DEAD , ALONE IN THE DARK , BLOODRAYNE , SLITHER , ALIEN AGENT , WATCHMEN , IP MAN 2 , MORTAL KOMBAT:LEGACY , ARROW , THE MARINE 3 ) είναι ο Bairam Krasniqi , γνωστός και ως Bojan Popovich (το Σέρβικο όνομα που χρησιμοποιούσε) . Δούλευε μαζί με τον Kane στην "εταιρία" (CIA) , τις εποχές των "μαύρων επιχειρήσεων" . Στην πορεία όμως κάτι στράβωσε μέσα του και πέθανε στο Κόσοβο . O Bojan τα έχει με μια Αλβανή χαρτορίχτρα η οποία θα αποδειχτεί και η αρχή του τέλος του μιας και ο Kane στην πρώτη τους επαφή ανακατεύει την διακόσμηση του ατελιέ της χαρτορίχτρας με το κεφάλι του . Την επόμενη φορά που συναντιούνται , ο Kane του φυτεύει δύο σφαίρες στην καρδιά , και αυτό επειδή δεν του έδειξε έλεος όπως του ζήτησε στα γόνατα ... Ο Bojan δεν μπορούσε να γυρίσει πίσω και ζήτησε από τον Kane να τον αποτελειώσει εις μνήμη των παλιών καλών καιρών ...
Ο Shahlavi έχει ξανακάνει τον κακό σε ταινία του Δασκάλου , στο BORN TO RAISE HELL (2010) .
ΣΗΓΚΑΛΟΓΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΑ :
Α) Φίλοι Μέσα Στη Μαφία (οποιασδήποτε εθνικότητας) .
Όπως και στις πρώτες ταινίες του Seagal , όπου όλοι πίστευαν πως ήταν αληθινός Ιταλός μαφιόζος , έτσι και εδώ , ο χαρακτήρας του Kane έχει φίλους παντού .
B) Ηθοποιοί που επιστρέφουν για να τις ξαναφάνε .
Ο Mike Dopud ( DRIVEN TO KILL , A DANGEROUS MAN , BORN TO RAISE HELL ) ξανακάνει τον ανατολικο-ευρωπαίο μαφιόζο που τυχαίνει να ξέρει όλους όσους ψάχνει ο Kane (και έχει σκοτώσει) . Μετά από το κλασικό σούρσιμο στο πάτωμα μιας αποθήκης , καταλήγει ματωμένος και δεμένος σε μια καρέκλα .
--------------------------------------------------------------
-Βραβείο Αφού Ξέρεις Τι Θα Ακολουθήσει , Εσύ Επιμένεις , πάει :
Μετά από 25 χρόνια περιστρεφόμενων καρπών και αεροπλανικών γυροβολιών στον περιβάλλοντα χώρο , οι κακοποιοί επιμένουν να βγάζουν όπλα στον Δάσκαλο ! 
Γνωρίζοντας πως πάντα οι μαγκιές τους καταλήγουν κάπως έτσι ...
O Δάσκαλος είναι άνθρωπος πάνω απ'όλα .
Ο Kane βρίσκει τα κλεμμένα λεφτά των Μεξικάνων και καβατζώνει "μερικά" (ένα γεμάτο σακ βουαγιάζ δηλαδή) για να τα δώσει στην χήρα του Andre Mason (αυτόν που φάγανε στο BLOOD ALLEY) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.