Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

DEAD DROP (2013)

Τα επεισόδια 9 και 10 της δεύτερης σεζόν του TRUE JUSTICE δημιουργούν το επόμενο κρεσέντο αιματοβαμμένης περιπέτειας για τον Elijah Kane .
Πυρηνικά σε βαλίτσες και προδοσία εκ των έσω είναι τα θέματα που πραγματεύεται η συγκεκριμένη ιστορία - με τον "Φάντασμα" να είναι πιο κοντά από ποτέ !
Οι πληγές είναι ακόμη ανοιχτές από την προηγούμενη ιστορία , καθώς η ομάδα έχασε άλλο ένα μέλος της , την Finch .
Παρόλα αυτά , η απόδοση δικαιοσύνης και το κυνήγι του κακού στους δρόμους του Seattle συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό .
Δύο πυρηνικές βόμβες είναι εκεί έξω ακόμη (η τουλάχιστον έτσι φαίνεται στην αρχή) !
Ο/Οι Κακός/οι :
Ο Adrian Holmes ( JEREMIAH , SUPER VOLCANO , SMALLVILLE , STONEHEDGE APOCALYPSE , PRIMEVAL: NEW WORLD , ARROW ) είναι ο Marcus , ο πράκτορας της CIA που συνεργάζεται με τον Kane . Τελικά αποδεικνύεται διπλός πράκτορας , οπότε θα νιώσει δύο φορές τον πόνο .
O τηλεοπτικός Rick Ravanello ( STARGATE: SG-1 , SEVEN DAYS , 24 , SMALLVILLE , NIKITA ) είναι ο Richard Lynch . Πουλημένος στρατιωτικός . Είναι ο επικίνδυνος άνθρωπος που έχει καβατζώσει την μια από τις υποτιθέμενες πυρηνικές βαλίτσες . Κάνει καλά και τους δύο αντρες που έχουν απομείνει στην ομάδα του Kane , τον Simms και τον Garcia (έλειπε ο Seagal , γι'αυτό - αργότερα του δίνει να καταλάβει πως δεν είναι τόσο επικίνδυνος όσο νομίζει) .
Ο Zack Sandiago ( DRIVEN TO KILL , MAXIMUM CONVICTION ) είναι ο Edi Gogol . Έχει την πυρηνική βόμβα μέσα σε μια τσάντα και προσπαθεί να έρθει σε επαφή , είτε με τον Lynch , είτε με τον "Φάντασμα" . Μαθαίνει με βίαιο τρόπο πως δεν μπορεί να νικήσει την βαρύτητα .
Ο/Οι Καλός/οι :
Πέρα από τον Kane και την ομάδα του (αυτή τη φορά βλέπουμε αρκετό Simms και Garcia να σπάνε μούτρα , σε αντίθεση με το ANGEL OF DEATH , που βασιζόταν κυρίως σε σκηνές μάχης με Seagal) , εμφανίζονται και άλλοι χαρακτήρες .
Η Emilie Ullerup ( SANCTUARY , HUNT TO KILL , A LITTLE BIT ZOMBIE , WITCHSLAYER GRETL ) , είναι η ρωσίδα Anna Zemenco , ειδική στις πυρηνικές βόμβες . Είναι και γκομενάκι του Kane .
O Ty Olsson ( o βρικόλακας Benny στην 8η σεζόν του SUPERNATURAL ) επιστρέφει ώς ο Castillo , ο άνθρωπους που ξέρει πολλά και έχει τις κατάλληλες διασυνδέσεις . Βοηθάει τον Kane στην αναζήτηση της πυρηνικής βαλίτσας .
ΣΗΓΚΑΛΟΓΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΑ :
1. Η CIA Είναι Η Πιο Διεφθαρμένη Κρατική Υπηρεσία Στον Πλανήτη !
2. Ημίγυμνο γκομενάκι .
Η σκηνή έχει γίνει τόσες πολλές φορές σε ταινίες του Seagal που καταντάει καρμπον . Απλά αλλάζουν τα κεφάλια και τα σώματα των εκάστοτε κοριτσιών .
Ο Kane μιλάει στα ρώσικα με μια ξανθιά , η οποία γδύνεται μπροστά του . Εκείνος πάντα καθιστός και πάντα ντυμένος , την βλέπει να γδύνεται και απλά την αγκαλιάζει στοργικά - με το γνωστό "φιλικό χτύπημα στη πλάτη" , καθώς πάμε με fade out στην επόμενη σκηνή ...
ΣΗΓΚΑΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ :
Ο Steven Seagal κανονίζει δύο άνθρώπους του Marcus που υποτίθεται πως τον παρακολουθούν χωρίς να τους έχει πάρει χαμπάρι . Ειδικά τον έναν τον ξεφτιλίζει με ταυτόχρονο στρίψιμο καρπού και διπλής κλωτσιάς στ'αρ&*δια , τελειώνοντας τον "χορό" τους με σφαλιάρες ενώ του λέει "έτσι κάνω στις σκύλες , τις σφαλιαρίζω" !
Ο Steven Seagal κάνει εντυπωσιακή είσοδο σε τεράστια αποθήκη (σαν αυτή της Amazon) , περνώντας με αυτοκίνητο μέσα από τζαμαρία (λογικά πρέπει να υπήρχε κάποια ράμπα απ'έξω γιατί έπεσε από ύψος) ! Αυτή τη φορά είναι συνοδηγός . Βγαίνει από την πόρτα του συνοδηγού πυροβολώντας .
O Marcus βγάζει όπλο στον Steven Seagal , ενώ πριν τον είχε προβοκάρει για την ταχύτητα και την εξυπνάδα του , και καταλήγει να πυροβολεί τον εαυτό του . Είναι αυτό που λέμε "βοηθούμενη αυτοκτονία" ...
-----------------------------------------------------------
Το DEAD DROP λειτουργεί περισσότερο ως σύνδεσμος με την επόμενη κυκλοφοριά που θα είναι και η τελική αναμέτρηση με τον "Φάντασμα" / φινάλε της δεύτερης σεζόν , αφού δεν υπάρχει κάποιος βασικός κακός , πέρα από τους δευτερεύοντες παλιοχαρακτήρες που φεύγουν μια και καλή από την μέση . Η βαλίτσα (που τελικά δεν είναι δύο) είναι ακόμη εκεί έξω και η ταινία τελειώνε με την τραυματισμένη Zemenco να ρωτάει τον Kane ενώ φεύγουν με ένα αυτοκίνητο "και τώρα ;" .
Βλέποντας το απευθείας μετά το ANGEL OF DEATH , ολοκληρώνονται τα 2/3 της ιστορίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.