Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

MAXIMUM CONVICTION (2012)

Ο Καλός :
Ο Steven Seagal είναι ο Cross , πρώην Ειδικές Αποστολές . Μαζί με τον συνεργάτη του Manning , διευθύνουν μια ιδιωτική εταιρία ασφάλειας , που έχει αναλάβει να μεταφέρει τους φυλακισμένους μιας μυστικής στρατιωτικής φυλακής , σε μια κανονική .
Ο "Άλλος" Καλός :
Ο Steve "Stone Cold" Austin είναι ο Manning , συνεργάτης του Cross . Καλό είναι να μη βρεθείς μπροστά του όταν είναι νευριασμένος και κουβαλάει κάβουρα . Ή κι ας μη κουβαλάει οτιδήποτε . Οι γροθιές του ζωγραφίζουν πάνω στον καμβά που έχουν για μούτρα οι αντίπαλοι του .
Ο Austin μετά την επιτυχημένη πορεία του στην επαγγελματική πάλη , πήρε παραμάσχαλα τους ηρωικούς ρόλους σε κατευθείαν-σε-dvd περιπέτειες ! Εδώ σιγοντάρει τον Seagal , αλλά ταυτόχρονα , επιβάλλεται στους κακούς που τυχαίνουν στον δρόμο του !
Ο Κακός :
Ο Michael Pare ( STREETS OF FIRE , MOON 44 , KILLING STREETS , LUNARCOP , 2013:THE DEADLY WAKE , MERCHANT OF DEATH , VILLAGE OF THE DAMNED , STARHUNTER , COMODO VS COBRA ) , ηρωικός φέσας στα '80ς και στα '90ς , είναι ο Chris Blake . Παρέα με τους μισθοφόρους του , παριστάνουν τους Ομοσπονδιακούς Πράκτορες με σκοπό να απαγάγουν δύο κρατούμενες των φυλακών , την Samantha Mendez ( Steph Song - η γυναίκα του Jet Li στο WAR ) και την Charlotte Walker ( Aliyah O'Brien - KILL SWITCH , SOLDIERS OF THE APOCALYPSE ) . H Mendez είναι "μεταφορέας" της CIA και έχει εμφυτευμένο ένα τσιπάκι μέσα της , το οποίο θα κάνει τον Blake πλούσιο . Η Charlotte είναι μούτρο που δουλεύει για τον Blake και έχει την Mendez από κοντά .
Από την ομάδα του Seagal , ξεχωρίζει ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Taekwondo Bren Foster που κάνει τον ατίθασο Bradley . Μοιράζει δυνατές ξανάστροφες στους μισθοφόρους του Blake . Θα παίζει και στο αναμενόμενο FORCE OF EXECUTION (2013) , ξανά με Seagal , Trejo και Ving Rhymes .
---------------------------------------------------------
Highlights της ταινίας :
1. Ο Seagal μας παρουσιάζει την καινούργια "διπλή σφαλιάρα" που αποπροσανατολίζει και αφήνει σέκο τον αντίπαλο στην πρώτη μόλις επαφή . Τα χέρια έχουν τέτοια κατεύθυνση , που η φορά του κεφαλιού μπερδεύει τον εγκέφαλο , κλείνοντας τον αυτόματα !
2. Το Βρωμόξυλο που τρώει ο Pare στην τελική αναμέτρηση με τον Seagal .
O τύπος απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ! Προσπαθεί με κάθε του δύναμη , έχει όλη την καλή διάθεση να κάνει πως παλεύει , αλλά δεν γίνεται . Σε σημείο να νιώθεις άσχημα για αυτόν .
Αφού ο δάσκαλος τον ξεφτιλίσει σταδιακά μέσα σε κάτι τουαλέτες , γνωρίζοντας το πρόσωπο του με τα πλακάκια του σετ , και αφού του περιστρέψει τον καρπό για 360 μοίρες , τον πετάει σε μια εκρηκτική παγίδα , τινάζοντας τον στον αέρα !
-----------------------------------------------------------
Κινηματογραφική Αλητεία :
Η ταινία ξεκίνησε τα γυρίσματα σε ένα κτήριο Νεότητας κάπου στο Βανκούβερ του Καναδά , αλλά με το που έσκασαν ο Snyder και η παρέα του για να γυρίσουν στο ίδιο σημείο το MAN OF STEEL (2013) , η παραγωγή μεταφέρθηκε σε ένα κλειστό άσυλο ... Ευτυχώς που ήταν κλειστό δηλαδή , και ο Seagal δεν είχε όρεξη να μάθει στο Cavill τι πάει να πει στριφογυριστός καρπός !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.