Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

CAMEL SPIDERS (2011)


Ο Roger Corman παρουσιάζει , ο J. Brad Wilke ( PIRANHACODA ) γράφει , και ο Jim Wynorski σκηνοθετεί (ως Jay Andrews) .
Όσοι αναγνωρίζουν τα παραπάνω ονόματα , βάζουν το μαγιό τους και πηδάνε μέσα στο ηφ(έσι)τειο της βιντεο-διασκέδασης .
Οι Καμηλο-αράχνες (δόκιμος όρος δανεισμένος από το παρατσούκλι που έδωσαν οι Αμερικανοί στρατιώτες του Αφγανιστάν στο συγκεκριμένο χνουδωτό είδος που δεν θέλεις να αγκαλιάσεις - "μπίσ-μπίς όπως τις αναφέρουν οι ντόπιοι , ή "δαίμονες της άμμου") κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στις Νοτιο-δυτικές ερήμους των Ηνωμένων Πολιτειών !
Μετά από μια επιτυχημένη επιχείρηση στο Αφγανιστάν , Αμερικανοί στρατιώτες επιστρέφουν σπίτι . Δεν γνωρίζουν όμως πως μέσα στα φέρετρα των συμπολεμιστών τους έχουν βρει καταφύγιο οι φονικές αράχνες ! Τα αποτελέσματα της μετανάστευσης του είδους γίνονται σύντομα αισθητά , αφού θα αναπαραχθούν και θα εξαπλωθούν κατά μήκος μιας μικρής επαρχιακής πόλης όπου και θα αρχίσουν να τρέφονται με τον ντόπιο πληθυσμό !
O C. Thomas Howell ( πέρα από τους ρόλους του σε ταινίες της Asylum , έχει εμφανιστεί και στο THE AMAZING SPIDERMAN ) είναι ο ηρωικός σερίφης Beaumont . Ρέημπαν , μουστάκι και καουμπόικο καπέλο . Μέρος της δουλειάς όλα . Τίμιος σε οποιοδήποτε πλατό και αν τον ρίξεις .
Ο Brian Krause ( ο "Άγγελος" στο CHARMED ) είναι ο Λοχαγός Sturges . Υπεύθυνος της κατάστασης . Μαζί με τον σερίφη και την Λοχία Shelly Underwood ( η βετεράνος στο βιντεο-φέσι Melissa Brasselle - CYBORG 3: THE RECYCLER , THE WASP WOMAN , RAPTOR , CHEERLEADER MASSACRE , THE CURSE OF THE KOMODO ) προσπαθούν να ηρεμήσουν και να προστατεύσουν τους ανθρώπους που έτυχε να βρίσκονται στην μικρή πόλη στην συγκεκριμένη μέρα : Δύο κουστουμάτοι μεγαλοκαρχαρίες που θέλουν να αγοράσουν οικόπεδα πατώντας επί πτωμάτων , οι ιδιοκτήτες του μοναδικού εστιατορίου/καφέ που υπάρχει με την σεξουάλα σερβιτόρα , μια οικογένεια με προβλήματα , ένας χιπστεράς αστός που δεν εμπιστεύεται τις αρχές και μοιράζει ειρωνεία και υφάκι και μια τάξη κολεγίου που είχε έρθει ταξίδι για να απολαύσει τις χαρές της φύσης ...
Οι δράση εναντίον των ψηφιακών "κυνηγών" χωρίζεται σε δύο επίσης χαμηλού προϋπολογισμού καταφύγια , αυτό των φοιτητών (εγκαταλελειμμένο σπίτι) και αυτό με όλους τους υπόλοιπους (εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο/σιλό) όπου και μας ενδιαφέρει περισσότερο μιας και παρακολουθούμε τους εκεί χαρακτήρες να δένονται πυροβολώντας σε infinite ammo mode τις καμηλο-αράχνες μέχρι να έρθουν τα μαχητικά αεροπλάνα και τις ανατινάξουν πίσω στο Αφγανιστάν !
Η ταινία τελειώνει με ανοιχτούς λογαριασμούς για άνετη συνέχεια ανάλογων προσδοκιών .
Είναι σαν να παρακολουθείς το κανάλι του Syfy τις πρωινές ώρες και να εύχεσαι να ανοίξει η γη και να σε καταπιεί (ή τουλάχιστον να βγει κάποιο ψηφιακό τέρας και να σε κατασπαράξει) !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.