Τρίτη 8 Απριλίου 2014

NIGHT HUNTER (1996)

Γραμμένο από τον William C. Martell ( NINJA BUSTERS , BLACK THUNDER και άλλες κατευθείαν-σε-βίντεο περιπέτειες με Michael Dudikoff της δεκαετίας του '90) και σκηνοθετημένο από τον Rick Jacobson ( BLOODFIST VI: GROUND ZERO , BLOODFIST VIII: TRAINED TO KILL , CLEOPATRA 2525 , SPARTACUS: BLOOD ON THE ARENA ) .
Ο Don "The Dragon" Wilson ( CYBER TRACKER ) είναι ο τελευταίος Κυνηγός Βρικολάκων , Jack Cutter ! Ο Cutter κυνηγάει βρικόλακες και τους σπάει τον σβέρκο από τότε που θυμάται τον εαυτό του , καθώς κρατάει ιερή υπόσχεση εκδίκησης γραμμένη με το αίμα του νεκρού πατέρα του ! Όταν ήταν 9 χρονών έχασε και τους δύο γονείς του μετά από μια προδοτική εισβολή απέθαντων μέσα στο σπίτι τους ! Τα τελευταία λόγια του πατέρα του με το που του έδωσε την κοντόκανη καραμπίνα του και ένα βιβλίο με όλα τα ονόματα και τις διευθύνσεις των Μυστικών Οικογένειων των βρικολάκων ήταν "μην εμπιστεύεσαι κανέναν" !
Ο Cutter κάνει καταδρομικές κατ'οίκων και σε στέκια βρικολάκων από τότε και δεν θα ηρεμήσει μέχρι να πεθάνει και ο τελευταίος στα χέρια του ! Είναι μοναχικός και καταδιωκόμενος τόσο από τους επίσης τελευταίους βρικόλακες του πλανήτη (9 στο σύνολο) , όσο και από την αστυνομία που τον θεωρεί δολοφόνο ανθρώπων ! Μοναδικός του σύμμαχος και ξαφνικό ερωτικό ενδιαφέρον από το πουθενά , είναι η ρεπόρτερ Raimy Baker ( Melanie Smith - TRANCERS III , MELROSE PLACE , STAR TREK: DEEP SPACE NINE ) . Οι 5 (9-4 μετά από σύντομη συνάντηση με τον Cutter) έχουν μαζευτεί στο Los Angeles ετοιμάζοντας σχέδιο πολλαπλασιασμού του ανίερου αριθμού τους !
OI KAKOI :
Ο Nicholas Guest ( STAR TREK II: THE WRATH OF KHAN , KICKBOXER 4: THE AGGRESSOR , PUPPET MASTER 5: THE FINAL CHAPTER , NEMESIS IV: DEATH ANGEL ) είναι ο εκκεντρικός Αρχηγός Βρικόλακας , Bruno Ficher . Συγκεντρώνει τους τελευταίους 4 βρικόλακες και τους προσκαλεί γελώντας σατανικά σε αιματοβαμμένο όργιο αναπαραγωγής με τον τοπικό πληθυσμό ! Κάνει τον γόη μιλώντας Γαλλικά , ανεβάζοντας το σαχλόμετρο στα ύψη ... Ακόμη και όταν τρώει σωλήνα στα μούτρα , τα μαύρα γυαλιά ηλίου που φοράει μένουν στη θέση τους .
Ο Ron Yuan ( DOUBLE DRAGON , THE ART OF WAR , CRADLE 2 THE GRAVE , TIMECOP: THE BERLIN DECISION , FAST & FURIOUS ) είναι ο Ασιάτης βρικόλακας Hashimoto . Υποστηρίζει πως εκείνος δημιούργησε τις πολεμικές τέχνες . Τις εξασκεί εκατοντάδες χρόνια . Έχει μακρύ ίσιο μαλλί κομμωτηρίου που σημαίνει πως πρέπει να είναι και ο ιδρυτής της ισιωτικής . Η πείρα του δεν τον σώζει από τον σπασμένο σβέρκο .
Η κασκαντέρ Sophia CrawfordNINJA PHANTOM HEROES , LETHAL GIRLS II , DEMON HUNTER ) είναι η Carmella . O Cutter σκότωσε την ερωμένη της και το παίρνει προσωπικά . Απαγάγει την ρεπόρτερ για να την κάνει δώρο στον Ficher και ταυτόχρονα να κάνει τον Cutter να τρέχει πανικόβλητος από αποθήκη σε αποθήκη για να την βρει .
H Crawford είναι ηρωήδα από την στιγμή που η πρώτη της εμφάνιση σε ταινία ήταν να κάνει την Νίντζα σε παραγωγή του Godfrey Ho και να συνεχίσει την καριέρα της παίζοντας σε ταινίες του καθ'όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του '90 ! Επίσης έχει κάνει μερικά κασκαντεριλίκια για την Ροζ Power Ranger στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά , αλλά και έχει εμφανιστεί στην σειρά ως η Putty Patroller ...
O David "Shark" Fralick ( UNCLE SAM , CRITICAL MASS , THE YOUNG AND THE RESTLESS ) είναι ο Ulmer .
O Vincent Klyn ( CYBORG ) είναι ο Sangster , ένας από τους αδίστακτους βρικόλακες . Φοράει μπαντάνα και μεταλλάδικη ζώνη με σφαίρες . Υπάρχει πάντα το ζωώδες στοιχείο του μεταποκαλυπτικού πολέμαρχου στην ερμηνεία του .
------------------------------------
O Don "The Dragon" Wilson μοιάζει με Ασιάτη Jim Morisson που έχει ντυθεί Κοράκι , αλλά δεν έχει βάλει το μακιγιάζ για να μην τον αρχίσουν στη γιούχα στη γειτονιά .
Εισαγάγει το "σπάσιμο σβέρκου" στο Vampire lore .
Η κάμερα του Jacobson τρεμοπαίζει από την ένταση στις σκηνές δράσης , αυξάνοντας τα νεύρα όσων δεν βρίσκονται μέσα στην οθόνη . Ευτυχώς που μετά το 300 (2006) , κατάφερε να γίνει Snyder στο τηλεοπτικό SPARTACUS .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.