Τρίτη 22 Απριλίου 2014

LAKE PLACID: THE FINAL CHAPTER (2012)


"Η ανάπτυξη του μεγέθους των συγκεκριμένων κροκοδείλων είναι μαθηματικά απίθανη ..."
-Υπολοχαγός Μηχανικού Ryan Roflin .
 
Η τέταρτη τηλε-παραγωγή της σειράς για το Syfy είναι γραμμένη ως το "τελευταίο κεφάλαιο" από τον David Reed ( BATTLESTAR GALACTICA , SUPERNATURAL ) και σκηνοθετημένη ως η "τελευταία φορά" από τον Don Michael Paul ( HALF PAST DEAD ) .
Η φημισμένη "Μαύρη Λίμνη" και η γύρω περιοχή έχει μετατραπεί σε ησυχαστήριο κροκοδείλων . Εκεί περνάνε τις ώρες τους , προστατευμένοι από τον έξω κόσμο (και ο έξω κόσμος από αυτούς) από ηλεκτροφόρο φράχτη υψηλής τάσεως που έχει εγκαταστήσει ο στρατός ! Το αρχικό σχέδιο ήταν ο αποκλεισμός τους από κάθε είδους τροφή - κάτι που απέτυχε παταγωδώς , καθώς οι κροκόδειλοι το έριξαν στον κανιβαλισμό και έγιναν ακόμη πιο δυνατοί και αποτρελαμένοι απ'ότι ήταν πριν (με μπόνους μίνι κροκοδειλάκια που λειτουργούν σαν πιράνχα μέσα στη λίμνη) !
Η κακιά στιγμή δεν αργεί να έρθει , καθώς κάποια νύχτα ο φράχτης μένει ξεκλείδωτος μετά από ύπουλη επίθεση σε εθελοντή που τον επισκευάζει ! Σχολικό λεωφορείο με τελειόφοιτους μαθητές της ομάδας κολύμβησης του τοπικού λυκείου θα περάσει μέσα στην ζώνη θανάτου σαν να μη τρέχει τίποτε (ο οδηγός αντί να προσέχει το δρόμο , τσεκάρει γκομενάκια με καυτά εσώρουχα στο κινητό του) και ο εφιάλτης ξεκινά ...
Η Elisabeth Rohm ( ANGEL , HEROES , MEGA SHARK VS MECHA SHARK , BEAUTY AND THE BEAST , AMERICAN HUSTLE ) είναι η ηρωική σερίφης της περιοχής , Giove ! Η κόρη της Chloe βρίσκεται μέσα στο λεωφορείο ! Υποτίθεται πως θα πέρναγαν ένα ευχάριστο σαββατοκύριακο μαζί , αλλά την έπεισε να πάει να διασκεδάσει με τις φίλες της .
Ο Paul Nicholls ( EASTENDERS , LAW AND ORDER: UK ) είναι ο σκληροτράχηλος , αλλά όχι και τόσο γυμνασμένος Υπολοχαγός Μηχανικού , Ryan Loflin . Είναι ο στρατιωτικός της διπλανής πόρτας . Παίζει ερωτική ένταση που εξελίσσεται σε θυελλώδες ειδύλλιο (υπό τις κατάλληλες συνθήκες αγχωμένης επιβίωσης) με την σερίφη .
Η Yancy "Witchblade" Butler επιστρέφει ως η ατρόμητη λαθροκυνηγός , Reba . Όλοι την είχαμε για νεκρή από την προηγούμενη ταινία . Πλέον εργάζεται για τον Οργανισμό Προστασίας Άγριων Ζώων , η κάτι παρόμοιο - περισσότερο για να γλυτώσει την φυλακή . Βρίσκεται πάντα κοντά στην λίμνη , καθώς είναι από τους λίγους ανθρώπους που ξέρουν πως να φερθούν απέναντι σε κάτι τέτοια ψηφιακά θηρία μεγέθους μίνιβαν , όπως είναι οι κροκόδειλοι της ...
Ο Robert "Freddy" Englund είναι ο Jim Bickerman , ξάδελφος του Nathan Bickerman από την προηγούμενη ταινία . Ηγείται ομάδας θερμόαιμων κυνηγών/παραστρατιωτικών που έχουν εισβάλει παράνομα μέσα στην περιοχή προσπαθώντας να βρουν αυγά κροκοδείλων ! Είναι πολλά τα λεφτά για το DNA ψηφιακού κανίβαλου κροκόδειλου στη μαύρη αγορά ! Μένει σύντομα χωρίς ομάδα .
---------------------------------------
Όπως και στην προηγούμενη ταινία , έτσι και εδώ το "τελευταίο κεφάλαιο" υπόσχεται άλλη μια καταραμένη σελίδα στην ιστορία των δολοφονικών κροκοδείλων , αφού στην τελευταία σκηνή μια αμέριμνη δρομέας πιάνεται στον ύπνο (και στα δόντια του κροκόδειλου) κάνοντας τζόγκινγκ έξω από την περιφραγμένη περιοχή της υποτιθέμενης "Καθαρής Λίμνης" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.