Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

HYBRID (2007)

Τηλεοπτικός βιντεο-τρόμος με λυκάνθρωπους για χάρη του αγαπημένου καναλιού , Syfy
Γραμμένο από τον σεναριογράφο του RED SCORPION (1988) , Arne Olsen ! Σκηνοθετημένο από την επίσης τηλεοπτική Yelena Lanskaya ( PRIMAL DOUBT , THE SANTA INCIDENT ) . Η παραγωγή αποτελεί την δέκατη ταινία της σειράς Maneater .
Ο μακαρίτης πλέον Cory Monteith ( GLEE ) είναι ο σεκιουριτάς χειριστής καμερών ιδιωτικής εταιρίας Ασφάλειας Aaron Scates . Μετά από έκρηξη μέσα σε φωτιά χάνει με αυτοθυσία το φως του προσπαθώντας να σώσει έναν συνάδελφο του και αφήνεται στα χέρια της έμπειρης ιατρού , Andrea Hewlitt .
H Justine Bateman ( FAMILY TIES ) είναι η δόκτωρ Andrea Hewlitt . Η γιατρός πειραματίζεται με μεταμοσχεύσεις οργάνων από διαφορετικά είδη ζώων , κάτι που την απομονώνει από τον υπόλοιπο ιατρικό σύλλογο ως αμφιλεγόμενη προσωπικότητα , αλλά της εξασφαλίζει άνετα μια θέση σε μια μυστική κυβερνητική οργάνωση που θέλει αποτελέσματα από τέτοιου είδους sci-fi αυθαιρεσιών πάνω στην φύση . Αναλαμβάνει την περίπτωση του Scates και θεωρεί καλή ιδέα να μεταμοσχεύσει μάτια λύκου στον απελπισμένο νεαρό !
Η Tinsel Korey ( THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON , ECLIPSE και BREAKING DAWN PART 1 ) είναι η Lydia Armstrong , η σέξι Γαλλιδο-ινδιάνα επιστάτρια του τοπικού μουσείου φυσικής ιστορίας . Όπως και στα Twilght , έτσι και εδώ , κάνει την λατίνα/ινδιάνα λυκάνθρωπο , προσφέροντας μια πρώτη γεύση ζωώδους υποκριτικής . Μεταφέρει έναν πληγωμένο "λύκο" στην Andrea και της αποκαλύπτει σταδιακά και μετά την αιματοβαμμένη τροπή των γεγονότων , πως είναι μέλος οικογενείας λυκανθρώπων ! Ο "λύκος" που πήγε στην δόκτωρ ήταν μακρινός συγγενής της ! Είναι και η ίδια "υβρίδιο" , αλλά έχει μάθει να ελέγχει την φύση της και να μετατρέπει τα άγρια ένστικτα της σε πηγή δύναμης ...
Ο Scates απέκτησε μάτια λυκανθρώπου , με τις ανάλογες δυνάμεις/ιδιότητες του μεταφυσικού είδους ! Πέρα από την αγριότητα της νέας του φύσης , ο Scates αποκτάει και γκομενάκι , αφού η Lydia ψήνεται σε βαθμό έλα-στον-σαμάνο-φίλο-μου-να-σε-βοηθήσει-στο-πέρασμα . Τα προσωπικά προβλήματα του Scates μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα , αφού οι οπλισμένοι κυβερνητικοί συνάδελφοι της Hewlitt έχουν βάλει σκοπό να εξολοθρεύσουν την τριχωτή απειλή !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.