Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

THE CONTRACTOR (2007)

Γραμμένο από τον μακαρίτη Robert Foster ( KNIGHT RIDER ) και σκηνοθετημένο στους δρόμους της Βουλγαρίας σαν να βρίσκεται στο Λονδίνο από τον Josef Rusnak ( THE ART OF WAR II ) .
O Wesley Snipes ( BLADE TRINITY ) είναι ο αποσυρμένος από τα εγκόσμια πρώην Πράκτορας της CIA με εμπειρία στις Black Ops της "εταιρίας" , James Jackson Dial . Ο James έχει βρει την απόλυτη ηρεμία στο ράντζο του στην Montana , όπου και περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας φροντίζοντας τα άλογα του .
Η τελευταία του αποστολή είχε αποτύχει παταγωδώς , καθώς από λάθος του είχε ξεφύγει της σύλληψης ο αδίστακτος Άραβας αρχι-τρομοκράτης Ali Mahmud Jahar ! Η CIA προσεγγίζει τον Dial για να του δώσει μια "τελευταία δουλειά" - μια ευκαιρία να εξιλεωθεί : Ο Jahar βρίσκεται στο Λονδίνο , όπου και κρατείται από τις τοπικές αρχές . Ο Dial θα πρέπει να τον εξαφανίσει με συνοπτικές διαδικασίες , χωρίς να προκαλέσει διεθνές επεισόδιο ! Το διεθνές επεισόδιο αποφεύγεται με ελαφρύ τραυματισμό και πληγωμένο εγωισμό , αλλά ο Dial βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα βρώμικο παιχνίδι . Καταλήγει να τρέχει πανικόβλητος μέσα στους δρόμους και τα δημόσια κτήρια του Λονδίνου (που μοιάζει με την Βουλγαρία γιατί βρίσκονται στην Βουλγαρία) , αλλάζοντας μεταμφιέσεις (καθολικός ιερέας , πιλότος αεροπλάνου , μουσάκι και μύτη Karim Abdul Jabar κτλ) για να αποφύγει τους διώκτες του και με μοναδική βοήθεια την φροντίδα ενός 15χρονου κοριτσιού ( Eliza Bennett - THE PRINCE AND ME ) ...
Η Lena Heady ( DREDD 3D , GAME OF THRONES ) είναι η DI Annette BallardΕπιθεωρητής της Scotland Yard . Έχει αναλάβει να συλλάβει τον Dial , καθώς θεωρείται ύποπτος όχι μόνο για την δολοφονία του Άραβα τρομοκράτη , αλλά και του αγαπημένου της πατέρα και προϊστάμενου , Andrew Windsor .
Ο Charles "Χαιρετίσματα από τον Lannister" Dance ( ALIEN 3 , GAME OF THRONES ) είναι ο Andrew Windsor , πατέρας/προϊστάμενος της Ballard . Πατέρας και κόρη Lannister , συναντιούνται για λίγο σε αυτή την κατευθείαν-σε-dvd περιπέτεια , καθώς ο Windsor δεν την βγάζει μέχρι το τέλος της ταινίας .
Ο/Οι Κακός/οι :
O Ralph Brown ( ALIEN 3 , MEAN MACHINE ) είναι ο Jeremy Collins , Τμηματάρχης της CIA . Είναι ο άνθρωπος που προσφέρει την τελευταία δουλειά στον Dial , αλλά έχει δικούς του σκοτεινούς σκοπούς . Ήθελε να βγάλει από την μέση τον Lannister . Λύνει τις διαφορές του με όπλα . Η τελική μάχη με τον Dial είναι μια μέτρια ανταλλαγή μέσα σε κουζίνα ξενοδοχείου .
Ο Nikolai Sotirov ( SHARK ATTACK 3: MEGALODON , DEATH TRAIN , BOA VS PYTHON , PUPPET MASTER VS DEMONIC TOYS , HAMMERHEAD , UNDISPUTED 2 , BOOGEYMAN 3 , NINJA , ANNIHILATION EARTH , SPIDERS , THE LEGEND OF HERCULES , IN THE NAME OF THE KING III: THE LAST MISSION ) είναι ο αδίστακτος Άραβας τρομοκράτης , Ali Mahmud Jahar ! Θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιηθεί ως ο αποτρελαμένος φανατικός που θέλει να ρίξει πυρηνικά στο Λονδίνο και δραπετεύει για να τους κάνει όλους να φωσφορίζουν στο σκοτάδι , αλλά απλά υπήρξε το δόλωμα για να μπλεχτεί ο Dial στην δολοφονία του Windsor .
--------------------------------
ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ-ΣΕ-DVD ΣΤΑΘΕΡΑ :
Γυρισμένο στην Βουλγαρία (με λίγο από Cardiff) .
Διεφθαρμένη CIA .
Ο ήρωας είναι πάντα πρώην CIA . Πρώην στρατιωτικός . Πρώην κάτι που έχει να κάνει με βρωμοδουλειές και αιματοβαμμένη δράση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.