Κυριακή 20 Απριλίου 2014

NIGHT OF THE DEMONS (2009)

 
Γραμμένο από τους Joe Augustyn ( ο οποίος είναι υπεύθυνος για τα σενάρια των 2 πρώτων ταινιών) και Jace Anderson ( SPIDERS , CROCODILE 1&2 , TOOLBOX MURDERS , MORTUARY , MOTHER OF TEARS ) , και σκηνοθετημένο από τον ηθοποιό/σκηνοθέτη Adam Gierasch ( AUTOPSY , FERTILE GROUND , SCHISM ) .
Στα χνάρια της πρώτης ταινίας , παρέα 3 κολλητών φιλενάδων πάνε σε αποκριάτικο πάρτι που μετατρέπεται σε δαιμονικό φαγοπότι !
H Tatyana Kanavka ( AUTOPSY ) είναι η Evangeline Broussard . Αυτοκτονεί παρέα με άλλους 6 στην δεκαετία του 1920 , για λόγους που θα αναφερθούν παρακάτω , στοιχειώνοντας το αρχοντικό όπου θα διαδραματιστούν τα γεγονότα .
Η Shannon Elizabeth ( η Nadia των AMERICAN PIE ) είναι η Angela Feld , η οικοδέσποινα του πάρτι . Το πάρτι έχει σκοπό το άμεσο μάζεμα χρημάτων , καθώς η Angela κινδυνεύει να μείνει άστεγη . Η αστυνομία σταματάει το πάρτι καθώς η Angela δεν έχει άδεια ενώ έχει βάλει είσοδο και οι χαρακτήρες μειώνονται γεωμετρικά για την συνέχεια που έρχεται . Η ανακάλυψη ενός σκελετού θα είναι η αρχή του τέλους ... Γίνεται η "ασθενής μηδέν" της δαιμονικής κατάρας και σταδιακά θα "μολύνει" και άλλους . Φεσολογικά , η "εξήγηση" έχει ως εξής : 7 Δαίμονες προσπαθούν να καταλάβουν 7 ανθρώπους , καθώς στην Κόλαση επικρατεί αναταραχή από την προσπάθεια τους να ανατρέψουν την εξουσία του Σατανά ! Οι δαίμονες είχαν προτρέψει την Evangeline Broussard να κάνει ένα παρόμοιο πάρτι τόσα χρόνια νωρίτερα , αλλά η αυτοκτονία της τους χάλασε τα σχέδια ...
Η Monica Keena ( SNOW WHITE: A TALE OF TERROR , DAWSON'S CREEK , FREDDY VS JASON ) είναι η Maddie Curtis , η συμπαθητική ηρωίδα που παραμένει ζωντανή μέχρι το τέλος .
H Diora Baird ( WEDDING CRASHERS , THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE: THE BEGINNING , STAR TREK , STAN HELSING , 30 DAYS OF NIGHT: DARK DAYS ) είναι η Lily Thompson . Η Lily είναι η σεξουάλα της παρέας των κοριτσιών και σε εκείνη ανήκει η πιο αξιομνημόνευτη στιγμή της ταινίας : Μέσα σε τουαλέτα , εξαφανίζει ένα ολόκληρο κραγιόν μέσα στη ρόγα του στήθους της και το βγάζει από το μ^*νί , συνοδεία άφθονου αίματος !
H Bobbi Sue Luther ( LAID TO REST ) είναι η Suzanne Reed . Δεν ξαναβλέπει το φως της μέρας .
Ο Edward Furlong ( TERMINATOR 2: JUDGEMENT DAY ) είναι ο Colin Levy . Βρίσκεται στο πάρτι ως προμηθευτής ναρκωτικών ουσιών . Είναι ο απροσάρμοστος πρώην της Maddie . Μετά τον χωρισμό τους πρέπει να έχει πάρει μερικά επιπλέον κιλά από τις ανεξέλεγκτες καταχρήσεις . Ο Colin βρίσκεται σε έναν αγώνα δρόμου να πουλήσει όσα πιο πολλά ναρκωτικά μπορεί στο πάρτι , καθώς ο νονός της νύχτας/προμηθευτής του τον απειλεί με άμεση παύση της ύπαρξης του αν δεν του δώσει πίσω τα διπλάσια από τα χρήματα που του χρωστάει . Με την είσοδο της αστυνομίας , κρύβει τα ναρκωτικά όπου μπορεί και επιστρέφει για να τα πάρει μαζί του . Δυστυχώς παγιδεύεται μαζί με τους υπόλοιπους μέσα στο κτήμα που βρίσκεται το αρχοντικό , αφού οι πύλες της εισόδου είναι κλειδωμένες ...
Ο Michael Arata ( ODD THOMAS ) είναι ο Louis Devereaux . Τον αναφέρω μόνο και μόνο επειδή το όνομα του μου θύμισε τον Luc Deveraux του UNIVERSAL SOLDIER (1992) .
H ημίγυμνη βετεράνος στο βίντεο-φεσι Linnea Quigley ( CREEPOZOIDS , HOLLYWOOD CHAINSAW HOOKERS ) κάνει ένα μικρό πέρασμα από το αιματοβαμμένο πάρτι φορώντας ακριβώς το ίδιο σέξι κοστούμι μπαλαρίνας που φορούσε και στην πρώτη ταινία 20 χρόνια νωρίτερα .
-----------------------------------------------
Σεξουαλική Καφρίλα :
Κραγιόν εξαφανίζεται αλα "Ποιος Θα Είναι Ο Διάδοχος Του Yuri Geller"-τρόπο μέσα σε ρόγα στήθους και ξαναβγαίνει από "χαμηλά" .
Πρωκτικό σεξ μεταδίδει τον δαιμονισμό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.