Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

LEPRECHAUN: BACK 2 THA HOOD (2003)

Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον απαράμιλλο βιντεά , Steven Ayromlooi ( THE SUN DEVIL AND THE PRINCESS ) . Βασισμένο στον χαρακτήρα που πληρώνει μέχρι σήμερα το ενοίκιο του Mark Jones ( LEPRECHAUN 1 , 2 , 3 , IN SPACE , IN THA HOOD κτλ ) .
6η ταινία για τον σατανικό νάνο και μάλλον έβαλαν μυαλό συντελεστές και εταιρία παραγωγής μετά από αυτή και δεν συνέχισαν τον χαβαλέ .
Ο Warwick Davis ( ο Ewok Wicket στο RETURN OF THE JEDAI , και στις δύο τηλεταινίες που διαδραματίζονται στον χνουδωτό πλανήτη τους , LABYRINTH , WILLOW , SKINNED DEEP ) είναι το σατανικό και άπληστο Ξωτικό που αποζητά ματωμένη εκδίκηση κάθε φορά που κάποιος κάνει το λάθος να του πάρει το χρυσάφι . Αυτή τη φορά "επιστρέφει στη γειτονιά" από την κόλαση για να κανονίσει κάτι ράπερς που καβάτζωσαν την περιουσία του και να μοιράσει ανάλογη χοντράδα πριν τις ευφάνταστες εκτελέσεις τους !
Κεντρική ηρωίδα είναι η Emily Woodrow ( Tangi Miller - TOO LEGIT: THE MC HAMMER STORY ) , ορφανή κομμώτρια . Μαζεύει λεφτά για να πάει στο Texas για να σπουδάσει . Έχει όνειρα να φύγει από το αδιέξοδο της γειτονιάς . Στα άχτιστα ακόμη θεμέλια ενός τοπικού κέντρου νεολαίας της γειτονιάς , ανακαλύπτει το χρυσάφι του Ξωτικού (μετά από εμφάνιση ψηφιακού ουράνιου τόξου στο σημείο που είναι θαμμένο) . Έναν χρόνο νωρίτερα είχε δοθεί μυστικιστική μάχη με ιερά , η οποία είχε λήξει με τον θάνατο του ιερέα και τον εξορκισμό του Ξωτικού στο πυρ το εξώτερον ... Οι φίλοι της Emily θα ξετρελαθούν με την περιουσία που πέφτει ξαφνικά στα χέρια τους και θα αρχίσουν τη ντόλτσε βίτα .
Ο Laz Alonso ( CONSTANTINE , FAST & FURIOUS , AVATAR , BREAKOUT KINGS ) είναι ο Rory , ο πρώην γκόμενος της Emily . Πουλάει χόρτο για να βγάζει τα προς το ζην και έχει μπλεξίματα με συμμορίτες . Μετά την ανακάλυψη των χρυσών νομισμάτων αντί να "κάνει το σωστό" όπως τον συμβουλεύει η Emily , αρχίζει να συμπεριφέρεται ακόμα περισσότερο σαν νταβάς . Μόλις βλέπει πως οι φίλοι του αρχίζουν να λιγοστεύουν , συνετίζεται και κάνει το σωστό ...
Να βρει ένα τετράφυλλο τριφύλλι δηλαδή . Ευτυχώς που η τελευταία σοδιά χόρτου που παρέλαβε , περιείχε το μαγικό συστατικό ...
Η γειτονιά εκπροσωπείται επάξια από το συμμορίτικο αντριλίκι του θυμωμένου ράπερ των ONYX , Sticky Fingaz ( HOUSE OF THE DEAD 2 , ο Blade της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς ) που κάνει τον εαυτό του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.